Italië - Spanje live op tv en online (halve finale EK voetbal)

Italië - Spanje live op tv en online (halve finale EK voetbal)
Wie bereikt de eindstrijd?

Sport :

Op dinsdag 6 juli wordt de eerste halve finale van dit EK voetbal gespeeld, en het is niet de minste wedstrijd die op het programma staat: Italië - Spanje. Deze kraker is live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het EK voetbal op Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Italië - Spanje

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Titelfavoriet
Nadat Italië in de kwartfinales afrekende met België zijn ze misschien wel dé favoriet om het toernooi te winnen. De Italianen maakten in de groepsfase al grote indruk en een moeizame achtste finale tegen Oostenrijk bracht ze niet van hun stuk. De ervaren Roberto Mancini heeft de leiding over het elftal. Kan hij zijn spelers naar de finale loodsen?

Lees verder onder de video's.

Penalty's
De Spanjaarden kenden een veel moeizamere weg naar Wembley. In de groepsfase waren de resultaten nogal teleurstellend, afgezien van een eclatante 5-0 zege op Slowakije. Vervolgens werd er pas na verlenging afgerekend met Kroatië (5-3) en moesten er penalty's aan te pas komen om van Zwitserland te winnen. Wellicht kunnen ze Italië tóch verrassen.

De wedstrijd Italië - Spanje is op dinsdag 6 juli om 21.00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 20.25 uur en in De Oranjezomer (SBS6) wordt al vanaf 20.00 uur vooruitgeblikt.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Italië - Spanje live op tv en online (halve finale EK voetbal) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier