Mini-misdaadserie Deadwater Fell komende twee zaterdagen te zien op NPO 3

Mini-misdaadserie Deadwater Fell komende twee zaterdagen te zien op NPO 3
Twee keer een dubbele aflevering

Kijktip :

Op zaterdag 10 en zaterdag 17 juli is de vierdelige Britse mini-misdaadserie Deadwater Fell te zien op NPO 3. Beide avonden kun je genieten van een dubbele aflevering van deze spannende miniserie.

Deadwater Fell aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Feestelijke dag
Deadwater Fell begint vrolijk. De bewoners van het Schotse dorpje Kirkdarroch hebben een feestelijke dag achter de rug en gaan allemaal tevreden en zorgeloos naar hun bed. Met de rust is het echter snel gedaan: die nacht breekt er een fatale brand uit in de woning van huisarts Tom en zijn gezin. Vier mensen komen te overlijden.

Woede
In de hechte gemeenschap is de verslagenheid enorm. Vooral de naaste vrienden van het gezin zijn ontdaan. Al snel vindt de politie sporen die erop wijzen dat het hier niet om een noodlottig ongeval gaat. De geruchtenmolen in het dorpje komt op gang en de woede van de gemeenschap richt zich op de mogelijke dader.

De miniserie Deadwater Fell is op zaterdag 10 en zaterdag 17 juli vanaf 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Deadwater Fell terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mini-misdaadserie Deadwater Fell komende twee zaterdagen te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV