Tweedelige documentaire Genderquake dinsdag en woensdag te zien op NPO 3

Tweedelige documentaire Genderquake dinsdag en woensdag te zien op NPO 3
Opmerkelijk sociaal experiment

Kijktip :

Deze week is de tweedelige Britse documentaire Genderquake te zien op NPO 3. Dinsdag 3 augustus het eerste deel, een dag later volgt deel twee. In de documentaire wordt een bijzonder sociaal experiment uitgevoerd met elf millennials.

Genderquake aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Genderidentiteiten
De millennials hebben verschillende genderidentiteiten, maar brengen samen een week door in een huis in Sussex. De jongeren ontdekken in welke opzichten ze van elkaar verschillen en wat hun overeenkomsten zijn. Iedereen mag zelf bepalen wat ze over zichzelf vertellen, en wanneer de anderen aspecten over hen mogen weten. In de eerste aflevering maken we kennis met het elftal.

Romances
De huisgenoten stellen zich aan elkaar voor en bijna iedereen vertelt wat hun ware geslacht is. Sommigen blijken zich wel érg goed te voelen bij de anderen; er ontstaan zelfs romances binnen de groep. Eén van deze romances is echter niet wat het lijkt te zijn. Na afloop van een avondje uit onthult een huisgenoot dat niet iedereen open is geweest en een explosieve ruzie is het gevolg.

De documentaire Genderquake is op dinsdag 3 en woensdag 4 augustus rond 22.50 uur te zien op NPO 3. Je kunt de twee delen van Genderquake terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweedelige documentaire Genderquake dinsdag en woensdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier