Maandag 27 september in Spoorloos: Derk Bolt onthult Grieks geheim

Maandag 27 september in Spoorloos: Derk Bolt onthult Grieks geheim
DNA-databank geeft geheimen prijs

Kijktip :

Maandagavond (27 september) is er weer een aflevering van Spoorloos te zien op NPO 1. Deze week onthult Derk Bolt een lang verborgen Grieks geheim aan de hand van een DNA-databank. Het blijkt dat Mark, die in 2016 zijn Griekse ouders en broer ontmoette dankzij Spoorloos, ook nog een zus heeft.

Spoorloos gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Grieks, Italiaans en Turks
58 jaar geleden werd Karin in Athene te vondeling gelegd. Ze weet helemaal niets van haar biologische ouders en stuurt haar DNA-monster afgelopen voorjaar op naar een databank in de Verenigde Staten. Ze is vooral benieuwd naar haar genetische identiteit; die blijkt grotendeels Grieks, met een klein percentage Italiaans en Turks. Ze verwacht niet veel van de matches met familieleden in de databank.

Buitenechtelijke relatie
Dat verandert als bovenaan de lijst een broer staat: Mark. Hij is ook afkomstig uit Griekenland en ter adoptie afgestaan. Hij ontmoette zijn biologische ouders en broer vier jaar geleden via Spoorloos, maar een zus was afwezig. De biologische vader van Mark is inmiddels overleden. Hij vermoedt dat die een buitenechtelijke relatie had en voelt zich bezwaard zijn Griekse moeder hiermee te belasten.

Spoorloos is elke maandag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag 27 september in Spoorloos: Derk Bolt onthult Grieks geheim of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV