Home Alone-fans opgelet! Vanaf deze datum is Home Sweet Home Alone te zien op Disney+

Home Alone-fans opgelet! Vanaf deze datum is Home Sweet Home Alone te zien op Disney+
Heeft Macaulay Culkin (alias Kevin McCallister) een cameo?

Film :

We zitten nog midden in oktober, maar nu al zien we de eerste Kerstfilms langzaam maar zeker voorbij komen. Ook de nieuwe Home Alone-film komt er snel aan: op 12 november zal Home Sweet Home Alone op Disney Plus verschijnen. Archie Yates (Jojo Rabbit) zal de hoofdrol vertolken. Maar de grote vraag is natuurlijk of we Macaulay Culkin terug zien in de nieuwe reboot? Het antwoord lijkt voorlopig: nee.

Lees hier welke films en series er nieuw op Disney Plus te zien zijn in november 2021.

KEVIN!
Al sinds de eerste geruchten over een reboot van Home Alone wordt er gespeculeerd over of Macaulay Culkin al dan niet in de film te zien zal zijn. De acteur die meer dan dertig jaar geleden schitterde als Kevin McCallister in de eerste wereldberoemde film en die rol twee jaar later nog eens speelde in Home Alone 2: Lost in New York is ondertussen 41 jaar oud.

Acteur Archie Yates is Max in de nieuwe film 'Home Sweet Home Alone'

Lees hier vanaf vrijdag onze filmrecensie over Home Sweet Home Alone.

Cameo?
Lang zag het ernaar uit dat Macaulay niet te zien zou zijn in Home Sweet Home Alone, maar vorig jaar doken toch sterke geruchten over een cameo op. Volgens de Britse tabloid The Sun zou er zelfs een akkoord bereikt zijn over een klein gastrolletje waarmee de acteur maar liefst 3 miljoen euro zou verdienen. Het was allemaal toch niet waar, de acteur meldt dit zelf recent op Twitter.

Vanaf 12 november 2021 staat de film Home Sweet Home Alone te zien op Disney+. Genre: Komedie, Familie.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Home Alone-fans opgelet! Vanaf deze datum is Home Sweet Home Alone te zien op Disney+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV