Sparta - Feyenoord live op tv (Eredivisie)

Sparta - Feyenoord live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in elfde speelronde

Sport :

Op zondag 31 oktober spelen Feyenoord en Sparta in de elfde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in Het Kasteel in Rotterdam. De wedstrijd wordt om 14.30 uur live uitgezonden op ESPN 1 / ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Sparta - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot wist vorige week in Leeuwarden weer eens te winnen. De stadsderby op Spangen is de laatste jaren best spannend. alhoewel Feyenoord de laatste keer wel met 0-2 won.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 19.00 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Sparta - Feyenoord is zondag 31 oktober om 12.15 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 19.00 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sparta - Feyenoord live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV