AZ - CFR Cluj live op tv (Conference League)

AZ - CFR Cluj live op tv (Conference League)
Alkmaarders opnieuw te zien via ESPN

Sport :

Vanwege de overdaad aan Nederlandse clubs op donderdagavond (vier in totaal) is AZ donderdag weer alleen te zien op ESPN. De Conference League-wedstrijd tegen CFR Cluj uit Roemenië begint om 18.45 uur.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Goede zaken
Twee weken geleden stonden AZ en Cluj ook al tegenover elkaar, destijds in Roemenië. Daar deden de Alkmaarders uitstekende zaken. Dankzij een vroege treffer van Jesper Karlsson in de achttiende minuut won AZ met 0-1 van de Roemenen. Daarmee werden belangrijke punten gepakt in Groep D van de Conference League.

Samenvatting en hoogtepunten AZ - CFR Cluj

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Stand
Door de zege op Cluj heeft AZ de koppositie in Groep D verstevigd. In drie wedstrijden werden zeven punten verzameld. Een nieuw resultaat tegen Cluj zou een belangrijke stap richting Europese overwintering betekenen. AZ wordt in Groep D gevolgd door Jablonec met vier punten en Randers met drie punten. Cluj staat laatste met slechts één punt.

Bekijk hier het volledige speelschema van AZ in de Conference League.

De wedstrijd AZ - CFR Cluj is donderdag 4 november om 18.45 uur te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint om 17.45 uur. De samenvatting van AZ - CFR Cluj volgt na 23.00 uur op Veronica en Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op AZ - CFR Cluj live op tv (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV