Lang leve de liefde-special met Marc-Marie Huijbregts woensdag te zien op SBS6

Lang leve de liefde-special met Marc-Marie Huijbregts woensdag te zien op SBS6
Terugblik met opvallende deelnemers

Kijktip :

Woensdagavond (15 december) is op SBS6 een speciale aflevering van het datingprogramma Lang leve de liefde te zien. Hierin blikt Marc-Marie Huijbregts met opvallende deelnemers uit het programma terug op twee jaar Lang leve de liefde.

Special Lang leve de liefde gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Pijnlijke situaties
Alle hoogte- en dieptepunten uit de 479 dates die het programma tot nu toe voortbracht passeren de revue. Er is sprake van liefde op het eerste gezicht en liefde die vrijwel meteen in de kiem wordt gesmoord, maar uiteraard ook van vele pijnlijke situaties en hilarische discussies. In Lang leve de liefde vonden tot nu toe al 120 singles de liefde.

Fan
Marc-Marie Huijbregts is fan van het eerste uur en daarmee de meest geschikte presentator van deze special. Hij ontvangt in de bekende appartementen van Lang leve de liefde een aantal liefdeskoppels die elkaar in het programma vonden, maar ook singles bij wie het niet is gelukt. Huijbregts vraagt ze het hemd van het lijf.

De special van Lang leve de liefde is woensdag 15 december om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lang leve de liefde-special met Marc-Marie Huijbregts woensdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV