Zondag in Denkend aan Holland, de Elfstedentocht: Piet Paulusma in Harlingen

Zondag in Denkend aan Holland, de Elfstedentocht: Piet Paulusma in Harlingen
En de tocht van André en Janny komt in gevaar...

Kijktip :

De reis van André van Duin en Janny van der Heijden langs de bekende Elfstedentocht-plaatsen gaat zondag (16 januari) verder in Denkend aan Holland. Het is echter nog maar de vraag of ze hun reis wel kunnen voltooien...

Denkend aan Holland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Winnares
In alle vroegte vertrekken André, Janny en hond Nhaan vanuit Workum naar Bolsward. Ze krijgen gezelschap van niemand minder dan Klasina Seinstra, de laatste vrouwelijke winnares van de Elfstedentocht. Onderweg naar Harlingen gebeurt er echter iets onverwachts, waardoor de rest van hun Elfstedentocht in gevaar komt...

Piet Paulusma
Een dag te laat komt het olijke duo aan bij de stempelpost in Harlingen, maar daar worden ze wél verwelkomd door een goede bekende én bekende inwoner van de stad: Piet Paulusma. Aan het einde van de aflevering start een ware beproeving: de Hel van het Noorden, het traject Franeker - Dokkum. Dit stuk gaat alleen door landerijen, zonder een dorp of mens in zicht.

Denkend aan Holland is elke zondag rond 21.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Denkend aan Holland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Denkend aan Holland, de Elfstedentocht: Piet Paulusma in Harlingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV