Vanavond op tv: Astleigh en Rowan trouwen in Married at First Sight, docu Drijfvermogen

Vanavond op tv: Astleigh en Rowan trouwen in Married at First Sight, docu Drijfvermogen
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 18 januari

Kijktip :

Vanavond weer een nieuwe aflevering van Married at First Sight op RTL 4, met deze week onder meer het huwelijk van Astleigh en Rowan. Verder ook de documentaire Drijfvermogen op NPO 2. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 18 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Married at First Sight: Rowan en Astleigh trouwen

RTL 4
20:30 uur

Deze week is het huwelijk tussen Rowan en Astleigh te zien in Married at First Sight. Ook wordt duidelijk dat Astrid en Sander de tijd van hun leven hebben tijdens hun bruiloft. Bij Maurice en Arjan is ondertussen de voorpret begonnen. Ze mogen de trouwpakken uitzoeken en krijgen een eerste teken van leven van elkaar. Verder dient het vierde koppel zich aan.


Down the Road: ziplinen

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Down the Road overwint de groep hun hoogtevrees wanneer ze met Gordon gaan ziplinen. Daarna gaan ze geheel zelfstandig kleding shoppen voor een chic diner in een kasteel. Nick gaat, om zijn relatie met Thirza officieel te maken, samen met Tiemen op pad om een cadeautje voor haar kopen en verrast haar daarna. Liam schakelt Kai in voor een heuse fotoshoot.


Dramafilm: Titanic

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de klassieker Titanic te zien. De zeventienjarige rijke Rose DeWitt Bukater wordt door haar familie gedwongen om zich met Cal Hockley te verloven en binnenkort te gaan trouwen. Tijdens de eerste tocht over de Atlantische zee van de Titanic, een gigantisch passagiersschip dat onzinkbaar wordt geacht, besluit Rose zelfmoord te plegen. Ze wordt echter gered door Jack Dawson, een derde klasse-passagier. Ondanks hun totaal verschillende afkomst worden ze vrienden en al snel groeit de liefde tussen hen allebei. Maar dan raakt het schip een ijsberg.


DNA Onbekend: nakomertje van wie?

NPO 1
20:35 uur

In deze aflevering van DNA Onbekend helpt Dionne Stax onder anderen de 44-jarige Gozina. Ze is een nakomertje in een gezin met zeven broers en zussen en wil weten wie haar echte vader is. Opvallend aan het gezin is dat drie van de broers en zussen donkerder zijn dan de rest. Moeder Anna geeft dan ook toe dat deze drie niet van vader Andries zijn, maar van de Marokkaanse arbeidsmigranten die een tijd lang een kamer bij ze huurden.


Docu: Drijfvermogen

NPO 2
23:15 uur

In de korte documentaire Drijfvermogen volgt regisseur Ivan Barbosa de opmerkelijke carrièreswitch van Tarikh Janssen. Deze acteur laat de filmwereld achter zich en keert terug naar het topzwemmen. Samen verkennen Barbosa en Janssen taboe-onderwerpen als de witte onschuld, het zwarte identiteitsdenken en de Black Lives Matter-beweging om de absurditeit en ernst van het hedendaagse racismedebat bloot te leggen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Astleigh en Rowan trouwen in Married at First Sight, docu Drijfvermogen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV