Meesterlijke misdaadcomedy The Wolf of Wall Street zaterdag te zien op RTL 7

Meesterlijke misdaadcomedy The Wolf of Wall Street zaterdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Amazon Prime en Videoland

Kijktip :

De legendarische regisseur Martin Scorsese lijkt soms alleen maar beter te worden. Vast staat dat The Wolf of Wall Street uit 2013 één van zijn populairste en - onder het publiek - meest geliefde films is. Deze meesterlijke misdaadcomedy is zaterdag te zien op RTL 7 en je kunt The Wolf of Wall Street streamen via Amazon Prime en Videoland.

Het verhaal
In de jaren tachtig is de aandelenhandel in de Verenigde Staten volledig gek geworden. De verpersoonlijking van die gekte is Jordan Belfort, die zichzelf in hoog tempo omhoog heeft gewerkt in het wereldje. Dat is echter niet helemaal volgens het boekje gegaan: samen met zijn vriend Donnie Azoff heeft hij door op grote schaal fraude te plegen een fortuin verworven. Ze leiden een excentriek leven, maar ondertussen heeft de FBI ze op de korrel.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★½
The Wolf of Wall Street voelt als één lange adrenalinestoot van drie uur. De personages belanden van het ene gestoorde avontuur in het andere, alles met vaste hand geregisseerd door Scorsese. De regisseur staat niet bekend om zijn comedy's (hoewel hij ook het prachtige After Hours maakte), maar zijn gebrek aan ervaring is nergens te bekennen. De beeldschone actrice Margot Robbie brak met deze film door: ze geeft zich letterlijk en figuurlijk helemaal bloot. De film kreeg vijf Oscarnominaties, onder meer voor Beste Acteur en Beste Regie.

Cast
Naast Leonardo DiCaprio (Don't Look Up) en Jonah Hill (War Dogs) zijn ook Margot Robbie (Bombshell), Kyle Chandler (Manchester by the Sea) en Matthew McConaughey (The Gentlemen) te zien in The Wolf of Wall Street. Deze film is geregisseerd door Martin Scorsese (The Irishman).

The Wolf of Wall Street (2013) wordt beoordeeld met een 8,2 op IMDb en is zaterdag 5 februari om 20.00 uur te zien op RTL 7. Genre: comedy, misdaad. Speelduur: 180 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV