Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 6

Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 6
Kijktips voor 5 t/m 11 februari

Kijktip :

<Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De tv-kijker besteedt steeds meer tijd aan het kijken van films en series via streamingdiensten. Ben jij er ook zo één? Dan ben je bij Gids.tv aan het goede adres! Wij zetten de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Lees hier alle nieuwe films en series in februari 2021.

Kijktips van Gids.tv

Mijn Beste Vriendin Anne Frank (nu te zien)

Netflix

Bron: Dutch FilmWorks
Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog net uitbreekt. Wanneer de familie Frank onderduikt, verliezen ze elkaar uit het oog. Lees hier waar je vanaf 1 februari Mijn Beste Vriendin Anne Frank kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Mijn Beste Vriendin Anne Frank.

The Tinder Swindler (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Door zich online en op datingsite Tinder als rijke jetsetter en diamanthandelaar voor te doen, wist de Israëlische oplichter Shimon Hayut jarenlang vrouwen in te palmen en vele miljoenen dollars te ontfutselen. Lees hier waar je vanaf 2 februari The Tinder Swindler kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Tinder Swindler.

Pam & Tommy (nu te zien)

Disney Plus

Bron: Disney Plus
De serie duikt in de wilde relatie tussen rockster Tommy Lee en model/actrice Pamela Anderson. In het jaar 1995 leren de twee elkaar kennen en besluiten ze, nadat ze elkaar slechts 96 uur kennen, in het huwelijksbootje te stappen. Bekijk hier waar je vanaf 2 februari Pam & Tommy kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Pam & Tommy.

Sweet Magnolias, S2 (nu te zien)

Netflix

Bron: Netflix
Moeder Maddie Townsend woont, net als haar twee beste vriendinnen, in het rustige plaatsje Serenity. Ze staat voor een aantal enorme uitdagingen. We zien in het tweede seizoen wat er gebeurd na het heftige auto-ongeluk. Bekijk hier waar je vanaf Sweet Magnolias kunt streamen.

Brooklyn Nine-Nine, S7 (vanaf zondag)

Netflix

Een serie over een team rechercheurs van het 99ste district van de NYPD. Jake en Amy proberen hun kinderwens in vervulling te laten gaan, terwijl hun baas Raymond Holt weer onderaan de ladder moet beginnen. Bekijk hier waar je Brooklyn Nine-Nine kunt streamen.

The Good Doctor, S5 (vanaf maandag)

Videoland

Bron: Videoland
Dr. Shaun Murphy, een jonge chirurg met autisme en het savant-syndroom, verruilt het rustige plattelandsleven voor een prestigieuze chirurgische eenheid in San José. Het vijfde seizoen belicht de gebeurtenissen nadat Lea Shaun ten huwelijk vroeg. Komt het verloofde stel het plannen van de perfecte bruiloft zonder problemen door? Bekijk hier waar je The Good Doctor kunt streamen.

Hors Normes (vanaf donderdag)

Netflix

Het verhaal gaat over Bruno en Malik. Zij houden zich reeds 20 jaar op in de leefwereld van de kinderen en jongvolwassenen met autisme. Tussen deze buitengewone persoonlijkheden groeit een intieme band. Lees hier waar je Hors Normes kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Hors Normes.

Tall Girl 2 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Na haar inspirerende toespraak op het schoolbal is het Jodi voor de wind gegaan: ze is populair en zelfverzekerd, heeft een vriendje en mag de hoofdrol spelen in de volgende schoolmusical. Maar als de druk van haar populariteit verder toeneemt wordt ze toch ook weer onzeker. Lees hier waar je vanaf 11 februari Tall Girl 2 kunt kijken.

Inventing Anna, S1 (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Netflix
Een journalist doet onderzoek in de zaak van Anna Delvey, de Instagram-koningin, die de harten en het geld stal voor de elite van New York. Bekijk hier waar je vanaf 11 februari Inventing Anna kunt streamen.

Anne+ (vanaf vrijdag)

Netflix

Bron: Dutch FilmWorks
Anne gaat emigreren naar haar liefde Sara in Montréal, maar net voordat deze grote stap zal gebeuren keurt haar uitgever het manuscript dat ze heeft ingediend voor haar eerste boek af. Lees hier waar je Anne+ kunt kijken.

Murder on the Orient Express (vanaf vrijdag)

Disney Plus

Bron: 20th Century Studios
Wat begint als een extravagante treinreis door Europa mondt uit in één van de meest stijlvolle, spannende en aangrijpende mysteries ooit verteld. Dit is het verhaal van dertien reizigers op een trein, waar iedereen een verdachte is. Lees hier waar je vanaf 11 februari Murder on the Orient Express kunt kijken.

The Empty Man (vanaf vrijdag)

Disney Plus

Bron: 20th Century Studios
Een ex-rechercheur komt op een vermist meisje op het spoor, maar daarbij stuit hij op een geheim genootschap dat een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit probeert op te roepen. Lees hier waar je vanaf 11 februari The Empty Man kunt kijken.

The Sky is Everywhere (vanaf vrijdag)

Apple TV+

Bron: Apple TV
Verscholen tussen de magische sequoia’s van Noord-Californië en omringd door de gigantische rozen van haar grootmoeder, worstelt de 17-jarige Lennie Walker, een stralend muzikaal wonderkind, met overweldigend verdriet na het plotselinge verlies van haar oudere zus Bailey. Lees hier waar je vanaf 11 februari The Sky is Everywhere kunt kijken.

Verder op Netflix

Lees hier alle nieuwe releases op Netflix in februari 2022.

 • Ms. Pat: Y'all Wanna Hear Something Crazy? (8 februari)
 • Child of Kamiari Month (8 februari)
 • Ideias à Venda (9 februari)
 • Disenchantment, S4 (9 februari)
 • Only Jokes Allowed (9 februari)
 • The Privilege (9 februari)
 • Until Life Do Us Part, S1 (10 februari)
 • Into the Wind (10 februari)
 • Toy Boy, S2 (11 februari)
 • That Girl Lay Lay (11 februari)
 • Love and Leashes (11 februari)
 • Bigbug (11 februari)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix: deze films en series zijn nieuw in week 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV