Zondag in Reizen Waes - wereldsteden: Tom Waes bezoekt Londen

Zondag in Reizen Waes - wereldsteden: Tom Waes bezoekt Londen
Grootste stad van West-Europa

Kijktip :

In de tweede aflevering van Reizen Waes: wereldsteden bezoekt Tom Waes de Engelse hoofdstad Londen. Deze metropool is met zo'n twaalf tot veertien miljoen inwoners de grootste stad van West-Europa.

Kosmopolitisch
Het is echter niet alleen de grootste stad, Londen oefent ook nog altijd een grote aantrekkingskracht uit op mensen vanuit de hele wereld. De enorme variëiteit aan nationaliteiten en culturen maakt van Londen dan ook één van de meest kosmopolitische steden ter wereld. De ideale speeltuin dus voor Tom.

Jamaicanen
De presentator zoekt naar de verschillende - nationale én internationale - facetten van de stad. Zo belandt Tom onder meer op een cursus 'English Manners' en bij de grootste fan van de Britse royals, maar beleeft hij ook een unieke avond bij Jamaicanen in de wijk Brixton en bij 'bare knuckle boxers' in Oost-Londen.

Reizen Waes: wereldsteden is elke zondag om 20.00 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Reizen Waes - wereldsteden: Tom Waes bezoekt Londen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV