Thijs Zeeman is vanaf dinsdag terug met een nieuw seizoen van Zeeman confronteert: stalkers. Hij schiet opnieuw radeloze slachtoffers van stalking te hulp, waarvan er jaarlijks tienduizenden in Nederland zijn. Zeeman zet zich samen met zijn team in om de stalkers te ontmaskeren en de stalking voor altijd te stoppen.

Zeeman confronteert: stalkers gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Ex
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we een bekend stalking-patroon. Het leven van de normaal zo spontane Suzie staat namelijk volledig in het teken van haar stalkende ex Jan. Hij kan maar niet accepteren dat zijn relatie met Suzie over is en gaat heel ver om haar terug proberen te krijgen. Hij deinst nergens voor terug.

Achtervolgingen
Dat heeft al geleid tot vernielde auto's, achtervolging en gebonk op de ramen van het huis van Suzie. Zeeman en zijn team zetten alles op alles om deze stalker op heterdaad te betrappen en hem te confronteren met zijn gedrag, zodat Suzie haar leven weer terugkrijgt. Later in het seizoen duikt het team ook op een zaak die ze eigenlijk al opgelost hadden...

Het nieuwe seizoen van Zeeman confronteert: stalkers is vanaf dinsdag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Zeeman confronteert: stalkers terugkijken bij Gids.tv.