Vrijdag in BEAU: Viroloog Marc van Ranst over het apenpokken virus

Vrijdag in BEAU: Viroloog Marc van Ranst over het apenpokken virus
Dit zijn de gasten van vrijdag 20 mei

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op vrijdag 20 mei.

De gasten bij Beau van vrijdag 20 mei

  • Het apenpokken virus rukt in hoog tempo op en inmiddels zijn in verschillende landen op verschillende continenten mensen besmet geraakt. Ook in Nederland lijken de eerste gevallen een feit. Viroloog Marc van Ranst maakt zich zorgen en vertelt wat ons te wachten staat.
  • Ooit was hij de beste judoka van Nederland, al jaren is hij één van de beste rappers van Nederland en nu maakt hij zijn acteerdebuut in de Netflix-film Fuck de Liefde 2.Kraantje Pappie kan alles! Vanavond schuift hij aan bij BEAU.
  • Het wereldberoemde filmfestival Cannes bestaat 75 jaar. Wat is de magie? We bespreken het met Thom Hoffman, Hadewych Minis, Chazia Mourali en René Mioch.
  • Er zijn nog veel aspecten van het moederschap waar nog altijd taboes op rusten, zoals het schuldgevoel van werkende moeders of seks na de bevalling. In haar nieuwe documentaireserie doorbreekt Eva Jinek de schaamte over deze thema’s. Vanavond schuift ze aan!

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in BEAU: Viroloog Marc van Ranst over het apenpokken virus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV