Documentaire Bad Influencer zie je maandag 30 mei op NPO 3

Documentaire Bad Influencer zie je maandag 30 mei op NPO 3
Opkomst en ondergang van Belle Gibson

Kijktip :

Maandag zendt NPO 3 de documentaire Bad Influencer uit. Hierin wordt een ontluisterend beeld geschetst van de Australische social media wellness-ster Belle Gibson - één van de eerste 'super-influencers' van Instagram. Om 22.15 uur zie je de documentaire op NPO 3.

Bad Influencer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kanker
In de documentaire krijgen we de opkomst en ondergang van deze internetster te zien. Op haar 23ste, zo'n acht jaar geleden, was Belle Gibson nog een wereldwijd fenomeen. Ze had miljoenen volgers omdat zij haar eigen terminale kanker zou hebben genezen met een plantaardig dieet en het gebruik van alternatieve natuurlijke therapieën.

Probleem
Na verloop van tijd kwam er echter één klein probleempje aan het licht, dat het hele verhaal van Belle Gibson onderuit haalde: ze heeft nooit kanker gehad. Uiteindelijk werd ze zelfs veroordeeld in een strafrechtelijk proces. Wie was de echte Belle Gibson, een ingenieuze oplichter of een beschadigde jonge vrouw gevangen in een leugen?

Bad Influencer is op maandag 30 mei om 22.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Bad Influencer terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire Bad Influencer zie je maandag 30 mei op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV