Woensdag in Beau: Tim Hofman komt met BOOS-aflevering over Koningshuis

Woensdag in Beau: Tim Hofman komt met BOOS-aflevering over Koningshuis
De gasten in Beau van woensdag 1 juni

Kijktip :

We kunnen elke werkdag genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er bij Beau aan tafel zitten op woensdag 1 juni.

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten bij Beau van woensdag 1 juni

  • Tim Hofman heeft met het programma #BOOS de nauwe banden tussen het ministerie van Defensie en de koninklijke familie onderzocht. Samen met Dieuwertje Kuijpers van Vrij Nederland brachten zij onder andere aan het licht dat er eretitels worden verstrekt. Beide zijn te gast in Beau.
  • De Vlaamse zanger Metejoor en de Nederlandse Rapper Snelle kwamen elkaar bij toeval tegen op een festival en voor ze het wisten zaten ze samen midden in de nacht te werken aan een nummer. Het resultaat: Kijk ons nou. Vanavond spelen ze het nummer live in Beau.
  • Hans Kazàn beleefde een lastige tijd. Hij werd ziek, moest worden opgenomen in het ziekenhuis, maar doktoren konden lange tijd maar niet ontdekken wat er met hem aan de hand was. Gelukkig pakt Hans deze week zijn werk weer op. Vanavond vertelt hij wat er precies is gebeurd.
  • Benzine, gas, brood en zelfs friet: alles wordt maar duurder en duurder. En dus worden de zorgen van mensen steeds groter, want hoe ga je dat allemaal betalen? En gaan de prijzen ooit nog dalen? Econoom Nic Vrieselaar
    en budgetcoach Renée Lamboo zijn te gast.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV