Vanaf woensdag (15 juni) is het vierde seizoen van Welcome to Plathville te zien op TLC. In deze serie volgen we de familie Plath, een blond, blauwogig gezien van elf personen in Zuidoost-Georgia. Ze hechten veel waarde aan muziek, religie, het gezinsleven en een traditionele rolverdeling.

Versplinterd
Van die liefde voor het gezinsleven lijkt weinig over. De ooit zo hechte familie Plath blijft versplinterd in afzonderlijke huishoudens. Ethan en echtgenote Olivia leven al een tijd in onmin met hun ouders, Moriah woont inmiddels als happy single in Florida, terwijl Micah zijn modellencarrière in Los Angeles een boost probeert te geven. Vader Barry en moeder Kim blijven achter met hun jongere kinderen.

Streng
Deze kinderen worden nog steeds streng traditioneel opgevoed, met weinig ruimte voor moderne zaken als televisie en internet. Hoewel: Kim is ook aan het veranderen en worstelt met haar identiteit en keuzes. Ze is flink afgevallen, heeft haar uiterlijk veranderd en groeit zelfs meer naar Moriah toe. Het heeft wel zijn weerslag op haar relatie met Barry, die voor het eerst echt op de proef wordt gesteld.

Het nieuwe seizoen van Welcome to Plathville is vanaf woensdag 15 juni wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.