De succesvolle comedy-dramaserie Ten minste houdbaar tot gaat deze week verder met de derde aflevering. Daarin heeft Anna hoge verwachtingen van een bijzonder uitje, maar stuit ze opnieuw op teleurstelling...

Ten minste houdbaar tot gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bedrijfsborrel
De relatie van Anna en Paul kent de nodige pieken en dalen. Anna heeft behoorlijk last van de overgang en ook Paul weet niet goed wat hij hiermee aanmoet. Ze gaan samen een weekendje weg voor een bedrijfsborrel ter gelegenheid van Pauls promotie - maar Anna is in de veronderstelling dat ze er een 'mini-vakantie' van gaan maken.

Sauna
Eenmaal op pad blijkt dat Paul volledig wordt opgeslokt door zijn baas Jacky, waardoor er weinig tijd voor Anna is. Die zit met de hitsige man van Jacky opgezadeld in de sauna. Als Anna's mini-vakantie in het water dreigt te vallen, neemt ze het heft in eigen handen. Paul komt tot de conclusie dat hij het niet alleen redt.

Ten minste houdbaar tot is elke donderdag rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ten minste houdbaar tot terugkijken bij Gids.tv.