Maandag in Humberto: Bob Sikkes en Roos Reedijk over Kopen Zonder Kijken

Maandag in Humberto: Bob Sikkes en Roos Reedijk over Kopen Zonder Kijken
De gasten van Humberto van maandag 27 juni

Kijktip :

Humberto Tan is weer begonnen met de zomereditie van zijn dagelijkse talkshow Humberto. Dit zijn de gasten van maandag 27 juni.

De tekst gaat verder onder deze video's

Gasten in Humberto - maandag 27 juni

  • Ook dit seizoen weer is Kopen Zonder Kijken een ongekend groot succes. Volgende week is alweer de laatste aflevering van dit seizoen. Vanavond schuiven Bob Sikkes, Roos Reedijk en deelnemers Vera en Dyan aan bij Humberto.
  • Hoe ga je het gesprek over seks aan met middelbare scholieren? Laat dat maar over aan Krista en Marcelle, beter bekend als de Sekszusjes. Vanavond vertellen ze over hun serie Naakt Voor de Klas, waarin zij op scholen onderzoeken hoe het gesteld is met de seksuele voorlichting.
  • Zierikzee is getroffen door een tornado, met één dode en vreselijk veel schade tot gevolg. Ben Dubbeld zag voor zijn ogen gebeuren dat het dak van een huis werd geblazen. Hij vertelt er vanavond samen met meteoroloog Amara Onwuka over bij Humberto.
  • Een indrukwekkende eerste verhoordag van de parlementaire enquetecommissie aardgaswinning Groningen. Joost Vullings en Groninger Ger Warink reageren vanavond in Humberto.

Humberto is voorlopig iedere werkdag rond 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en fragmenten van Humberto terugkijken op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV