Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in september 2022

Nieuw op NPO Plus: Deze films en series zijn nieuw in september 2022
Met onder meer Oogappels en Rampvlucht

Kijktip :

De zomermaanden zijn voorbij gevlogen, nu tijd voor het lekkere lichte najaar, waarbij waarschijnlijk nog genoeg avonden in de tuin, maar ook al onder een dekentje op de bank zullen worden doorgebracht. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2022.

Kijktips van Gids.tv

Flikken Rotterdam, S6 (elke vrijdag)

NPO Plus

Bron: NPO
In welke avonturen belanden Dries van Weelden, Esther Wegereef-Siebelink, Hein Berg en de collega's in dit seizoen allemaal? In ieder geval staat drugs centaal. Bekijk hier waar je Flikken Rotterdam kunt kijken.

Oogappels, S4 (7 september)

Wekelijks bij NPO Plus

Bron: NPO
De ouders van de kinderen hebben allemaal hun eigen manier van opvoeden. Wat echter voor alle gezinnen geldt: de ouders leggen de lat voor zichzelf en hun kinderen, hun oogappels, heel hoog. Bekijk hier waar je Oogappels kunt streamen.

Everything You Love, S1 (22 september)

Wekelijks bij NPO Plus

In de serie wordt de jonge Sara verliefd op Jonas, waarna ze een relatie beginnen. Jonas houdt echter een duister geheim voor haar verborgen: een extreemrechtse groepering is hem aan het radicaliseren. Wanneer Sara hiervan op de hoogte komt staat ze ineens voor een hartverscheurend dilemma. Bekijk hier waar je vanaf 22 september Everything You Love kunt streamen.

Rampvlucht (29 september)

Wekelijks bij NPO Plus

Bron: NPO
Als op 4 oktober 1992 een Boeing 747 van de Israëlische vliegtuigmaatschappij El Al neerstort op een flatgebouw in de Amsterdamse Bijlmermeer is Nederland in een klap wereldnieuws. Bijna alle journalisten en overheidsmedewerkers zijn inmiddels weer overgegaan tot de orde van de dag, behalve dierenarts Asha Willems en journalisten Vincent Dekker (Trouw) en Pierre Heijboer (Volkskrant). Bekijk hier waar je vanaf 29 september Rampvlucht kunt streamen.

Verder op NPO Plus

  • Irvine Welsh's Crime (24 september)
  • Face to Face, S2 (24 september)

Actuele video's

Meer actuele video's