Vanavond op tv: nieuw seizoen Five Days Inside en I Can See Your Voice

Vanavond op tv: nieuw seizoen Five Days Inside en I Can See Your Voice
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 31 augustus

Kijktip :

Vanavond kunnen we eindelijk genieten van een gloednieuw seizoen I Can See Your Voice. Vanwege zijn privéproblemen keert Danny de Munk dit seizoen niet als panellid, maar verder blijft veel bij het oude in de hilarische zangshow. Panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley zijn wel weer van de partij. Zie hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor woensdag 31 augustus.

Emotionele Eddy
Ook zien we dat Five Days Inside terugkeert met een nieuw presentatieduo Geraldine Kemper en Eddy Zoëy. In de eerste aflevering zien we een emotionele Eddy die patiënten volgt die in coma hebben gelegen. Ook kunnen we kijken naar het nieuwe programma De Bodyguard. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden? Bekijk alle tv-tips van vanavond hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: PSV - FC Volendam

ESPN
18:45 uur

Op woensdag 1 september spelen PSV en FC Volendam in de inhaalwedstrijd van de Eredivisie tegen elkaar in het Philips Stadion. De voorbeschouwing is om 18.00 uur en het live verslag vanaf 18.45 uur.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Nieuw: De Bodyguard

NPO 3
20:25 uur

In het nieuwe programma De Bodyguard strijden tien fitte kandidaten onder leiding van de gerenommeerde persoonsbeveiligers Nico Raat en Malcolm Wynter tegen elkaar in een loodzwaar en waarheidsgetrouw trainingsprogramma. Wie heeft het in zich om bodyguard te worden?

Terug: Five Days Inside

RTL 5
20:29 uur

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Five Days Inside van start op RTL 5 - met een nieuw presentatieduo. Geraldine Kemper en Eddy Zoëy gaan inside bij instellingen en locaties waar je normaal gesproken niet zomaar binnenkomt. Geraldine verblijft onder andere in een opvanghuis voor slachtoffers van huiselijk geweld, een vrouwengevangenis en vaart, als één van de weinige aanwezige vrouwen, mee op een onderzeeër. Ook zien we Eddy die patiënten volgt die in coma hebben gelegen.

Terug: I Can See Your Voice

RTL 4
20:30 uur

Het hilarische muziekprogramma I Can See Your Voice is vanaf vanavond terug op RTL 4 met een gloednieuw seizoen. Panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley moeten samen met een wisselend panellid en de spelkandidaat raden of iemand een gouden keeltje heeft óf zo vals als een kraai zingt - zonder dat er ook maar één noot wordt gezongen.

The Great British Bake Off: finale

NPO 1
20:33 uur

Na een aantal spannende weken is het vanavond tijd voor de grote finale van The Great British Bake Off. Wie wordt gekroond tot de beste thuisbakker van Groot-Brittannië? Er staan opnieuw een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk op het programma.

Nieuw: Geluk bij een ongeluk

NPO 3
21:23 uur

Op de Nederlandse wegen zijn 54 bergingsbedrijven actief die jaarlijks meer dan 150.000 keer uitrukken. Met een aanrijtijd van enkele minuten staan deze bergers dag en nacht klaar voor ongelukken en pechgevallen, maar ook voor inbeslagnames door deurwaarders. In het nieuwe programma Geluk bij een ongeluk volgen we een aantal van deze mensen.

Docu: Prinses Diana, 25 jaar later

NET 5
21:28 uur

Op 31 augustus 2022 is het vijfentwintig jaar geleden dat de geliefde prinses Diana overleed. Verslaggever Koninklijk Huis en documentairemaakster Sam Hoevenaar zoekt uit hoe het Britse koningshuis er nu voor staat en hoe Diana's nalatenschap vandaag de dag nog zichtbaar is. Hoe leeft zij voort binnen het koningshuis en de nieuwe generatie royals? We zien in het vanavond in Prinses Diana, 25 jaar later.

Summerschool: Cynthia McLeod

NPO 1
21:38 uur

Vanavond zien we ook de laatste aflevering van de vierdelige serie zomercolleges in Summerschool te zien. Matthijs van Nieuwkerk ontving de afgelopen weken Francis van Broekhuizen, Marcel Levi en Hans Klok. Vanavond is het de beurt aan Cynthia McLeod. In Summerschool besluit ze in het pijnlijke verleden van haar moederland te graven. Ze vertelt het bloedstollende verhaal van Boni, Jolicoeur en Baron: drie zwarte verzetsstrijders die tijdens de slavernij in Suriname honderden slaafgemaakten bevrijdden, plantages overvielen, en voor wie de koloniale overheersers beefden van angst.

Actuele video's

Meer actuele video's