Vanavond op tv: Linda de Mol met Miljoenenjacht en terugkeer Weet ik veel

Vanavond op tv: Linda de Mol met Miljoenenjacht en terugkeer Weet ik veel
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 4 september

Kijktip :

Na een mediastilte keert Linda de Mol vanavond na bijna driekwart jaar weer terug op televisie met een nieuwe reeks van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Ook zien we de terugkeer van de RTL-quiz Weet ik veel. Bekijk alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 4 september hieronder.

Kick-off Een Jaar Van Je Leven
Vanavond begint ook een nieuw seizoen van De neven van Eus op NPO 2. Vijf jaar na de eerste reeks vervolgt Özcan Akyol zijn zoektocht naar en door Turkije. Op SBS6 zien we de heuse kick-off van Een Jaar van Je Leven, waarin we kennismaken met de deelnemers van het programma en het format. Zie hieronder alle tv-tips van Gids.tv.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Postcode Loterij Miljoenenjacht

SBS 6
19:57 uur

Het beroemdste kofferspel van de Nederlandse televisie is terug. Het meest spraakmakende aspect aan het nieuwe seizoen van Postcode Loterij Miljoenenjacht is zonder enige twijfel de comeback van Linda de Mol. Na de aantijgingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag aan het adres van haar man Jeroen Rietbergen (jarenlang de bandleider bij The Voice of Holland) trok De Mol zich terug. Ze is sindsdien niet meer in de media verschenen.

Terug: Weet ik veel

RTL 4
20:03 uur

Kennisquiz Weet ik veel is vanaf vanavond terug met een gloednieuw seizoen op RTL 4. Presentator Beau van Erven Dorens legt een zaal vol studenten én drie bekende Nederlanders opnieuw het vuur aan de schenen met de meest uiteenlopende vragen.

Terug: De neven van Eus

NPO 2
20:22 uur

Vanavond begint een nieuw seizoen van De neven van Eus op NPO 2. Vijf jaar na de eerste reeks vervolgt Özcan Akyol zijn zoektocht naar en door Turkije. Waar de presentator in de eerste serie gegidst werd door zijn eigen familie bekijkt hij Turkije deze keer met een bredere blik, geholpen door lokale bewoners.

Docu: Ankie, de Olympische weduwe

NPO 1
21:24 uur

Vanavond en morgenavond zendt NPO 1 het documentaire-tweeluik Ankie, de Olympische weduwe uit. Decennialang hielden de Duitse autoriteiten de archieven op slot over de Palestijnse terreuraanslag tijdens de Olympische Spelen in München 1972. Twan Huys en Evert-Jan Offringa presenteren in deze docu nieuwe en spraakmakende feiten over het Olympische bloedbad.

Nieuw: Een Jaar Van Je Leven

SBS 6
21:31 uur

Ook zien we vanavond de spectaculaire nieuwe realityshow Een Jaar Van Je Leven. Op SBS6 is een heuse kick-off te zien, waarin we kennismaken met de deelnemers van het programma en het format. Na vanavond zijn de afleveringen elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Ook is er 24/7 een livestream te volgen op Videoland.

Comedy: The Blues Brothers

SBS 9
22:39 uur

Wanneer Jake Blues in de film The Blues Brothers uit de gevangenis wordt ontslagen, bezoekt hij samen met zijn broer Elwood het weeshuis waar ze werden grootgebracht. Zuster Maria Stigmata vertelt hen dat de instelling in geldnood zit. De twee broers willen haar helpen, maar ze wil hun gestolen geld niet hebben.

Actuele video's

Meer actuele video's