Vrouwenfinale US Open Swiatek-Jabeur live op tv en online

Vrouwenfinale US Open Swiatek-Jabeur live op tv en online
Swiatek en Jabeur strijden om eerste US Open-titel

Kijktip :

Zaterdagavond staat de vrouwenfinale van de US Open op het programma, waarin de als vijfde geplaatste Ons Jabeur het zal gaan opnemen tegen titelfavoriet OIga Swiatek. Beide vrouwen hebben de laatste grand slam van het seizoen nog nooit gewonnen dus er valt flink wat eer te behalen.

Vanaf 22:00 uur
De finale, vanaf 22:00 uur live te volgen via Eurosport 1 en online via discovery+, zal ongetwijfeld een prachtig gevecht gaan worden. De Tunesische Jabeur wist nog nooit verder te komen dan de kwartfinale op een grand slam en zal er dan ook alles aan gelegen zijn om haar huidige succes te verzilveren. Daarvoor moet ze wel de bijna ongenaakbare Swiatek, die dit jaar op onder andere Roland Garros en Indian Wells al de sterkste was, zien te verslaan.

Bekijk hier op welk kanaal Eurosport 1 bij jouw tv-aanbieder te zien is.

De vrouwenfinale van de US Open tussen Swiatek en Jabeur is zaterdag 10 september vanaf 22.00 uur live te zien op Eurosport 1 en discovery+. De samenvatting volgt op Gids.tv. Bij de mannen gaat de strijd tussen Alcaraz en Ruud, die wedstrijd is zondagavond te zien.

Actuele video's

Meer actuele video's