Vanavond op tv: Nations League-wedstrijd Nederland - België, start Frozen Planet II

Vanavond op tv: Nations League-wedstrijd Nederland - België, start Frozen Planet II
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 25 september

Kijktip :

Vanavond zitten voetballiefhebbers voor de buis gekluisterd want we kunnen de Nations League-wedstrijd Nederland en België op NPO 1 zien. Ook zien we bij FOX de start van de bekende Amerikaanse misdaad-/dramaserie Dr. Death. Bekijk alle tv-tips voor zondag 25 septemer hieronder.

Undercover in Nederland
Verder kunnen we bij Canvas kijken naar de tweede aflevering van de documentaireserie My Life as a Rolling Stone. En zien we Undercover in Nederland bij SBS6. In deze aflevering onderzoekt Alberto Stegeman meerdere bendes die actief zijn in de kozijnenhandel in ons land. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

My Life as a Rolling Stone: Keith Richards

Canvas
20:09 uur

In de tweede aflevering van de documentaireserie My Life as a Rolling Stone wordt 'de andere helft' van de Glimmer Twins belicht: gitarist, zanger en songwriter Keith Richards. Hij is verantwoordelijk voor enkele van de grootste rockklassiekers aller tijden.

Live: Nederland - België (Nations League)

NPO 1
20:40 uur

Vanaf 20.15 uur zien we de voorbeschouwing van Nederland - België (Nations League) en om 20.45 uur het live verslag van deze wedstrijd in Groep A4. Het duel is ook live te volgen op de livestream via Gids.tv.

Start: Dr. Death

FOX
21:03 uur

Vanaf vanavond is het eerste seizoen van de Amerikaanse misdaad-/dramaserie Dr. Death te zien op FOX. Elke zondagavond kun je genieten van een dubbele aflevering van deze populaire serie over een gruwelijke arts.

Start: Frozen Planet II

Canvas
21:12 uur

Vanaf vanavond is de gloednieuwe Britse natuurdocumentaireserie Frozen Planet II te zien op Canvas. Deze serie is een vervolg op het veelgeprezen Frozen Planet, uit 2011. Net als toen is Sir David Attenborough de man die ons langs de prachtige beelden leidt.

Undercover in Nederland: jacht op kozijnenoplichters

SBS 6
21:32 uur

Na twee schokkende afleveringen over een man die anorexiapatiënten aanmoedigde nóg meer af te vallen richt Alberto Stegeman zijn pijlen deze week op meer conventionele oplichters in Undercover in Nederland. Hij belandt namelijk in de kozijnenhandel.

Actuele video's

Meer actuele video's