Vanavond op tv: docu Rampvlucht en Emma Heesters in I Can See Your Voice

Vanavond op tv: docu Rampvlucht en Emma Heesters in I Can See Your Voice
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 5 oktober

Kijktip :

Vanavond zien we in I Can See Your Voice zangeres Emma Heesters, die in Nederland vooral bekend werd door haar deelname aan Beste Zangers. Samen met panelleden Marieke Elsinga, Fred van Leer en Edsilia Rombley probeert ze te achterhalen wie écht kunnen zingen en wie niet. Verder zien we Steenrijk, Straatarm en een documentaire over de Bijlmerramp 'Rampvlucht'. Zie hieronder meer tv-tips van Gids.tv voor woensdag 5 oktober.

The Handmaid's Tale
In Steenrijk, straatarm maken we kennis met de influencers Jaimy en Mira. Zij ruilen een week van leven met moeder Lianne Bessels. Ook zien we de docu Margaret Atwood - De kracht van het woord. Het werk van de Canadese schrijfster Margaret Atwood staat sinds 2017 weer volop in de belangstelling dankzij de serie The Handmaid's Tale, in de docu krijgen we een uniek kijkje in haar leven.

Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 5 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Steenrijk, straatarm: influencers Jaimy en Mira

SBS 6
20:30 uur

In een nieuwe aflevering van Steenrijk, straatarm zien we de influencers Jaimy en Mira, die Amsterdam zat waren en besloten hun droom te verwezenlijken in Zuid-Spanje. De alleenstaande moeder Lianne Bessels heeft het financieel juist erg moeilijk. Ze ruilen een week van leven.

I Can See Your Voice: Emma Heesters

RTL 4
20:31 uur

In een nieuwe aflevering van I Can See Your Voice is zangeres Emma Heesters te gast in de studio. Al een aantal jaren timmert Heesters aan de weg als zangeres. Ze begon haar carrière op YouTube, met covers van bekende hits. Het leidde in 2019 tot een uitnodiging voor deelname aan Beste Zangers en vanaf dat moment ging het crescendo met haar loopbaan. Heesters scoorde grote hits met 'Pa Olvidarte', 'Loop niet weg', 'Waar ga je heen' en 'Alles wat ik mis'. Zal de zangeres vanavond de echte stemmen herkennen?

Live: Chelsea - AC Milan (Champions League)

RTL 7
20:53 uur

Vanavond zien we vroeg op de avond de voorbeschouwing van Chelsea - AC Milan en vanaf 21.00 uur live verslag van de wedstrijd in Groep E van de Champions League. Het is het derde groepsduel van deze jaargang; de wedstrijd is ook live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Docu: Rampvlucht

NPO 2
22:19 uur

Na de serie Rampvlucht is vanavond ook de gelijknamige documentaire te zien. Deze is ter gelegenheid van de dertigjarige herdenking van de vliegramp in de Bijlmer gemaakt, die aan 43 mensen het leven kostte - maar ook een lange en spraakmakende nasleep kende.

Docu: Margaret Atwood - De kracht van het woord

NPO 2
23:23 uur

Het werk van de Canadese schrijfster Margaret Atwood staat sinds 2017 weer volop in de belangstelling dankzij de serie The Handmaid's Tale, gebaseerd op haar boek. We krijgen een uniek kijkje in haar leven in de documentaire Margaret Atwood - De kracht van het woord.

Actuele video's

Meer actuele video's