Vanavond op tv: nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt, start Bureau Arnhem

Vanavond op tv: nieuw seizoen Kees van der Spek: Oplichters aangepakt, start Bureau Arnhem
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 11 oktober

Kijktip :

Vanavond begint een nieuw seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt. Van der Spek begint met een spraakmakende uitzending over het programma Spoorloos. Verder onder meer de start van Bureau Arnhem. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 11 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Nederland - Noorwegen (Oranjeleeuwinnen)

ESPN
20:00 uur

Voorbeschouwing om 19.30 uur en live verslag vanaf 20.00 uur van Nederland - Noorwegen. De Oranjeleeuwinnen plaatsten zich afgelopen maand onder leiding van de nieuwe bondscoach Andries Jonker voor het wereldkampioenschap van 2024 in Australië en Nieuw-Zeeland. Om te oefenen voor dat toernooi spelen de Leeuwinnen dinsdag tegen Noorwegen. De Noorse dames plaatsten zich afgelopen maand ook als groepswinnaar voor het WK in Australië en Nieuw-Zeeland.

Nieuw: Bureau Arnhem

RTL 4
20:30 uur

Presentator Ewout Genemans is vanaf vanavond terug met een gloednieuwe realityserie, waarin hij opnieuw achter de schermen kijkt bij de politie in een grote Nederlandse stad. Bureau Arnhem speelt zich volledig af in de hoofdstad van Gelderland. Genemans volgt twaalf agenten gedurende tachtig dagen op de voet. Naast zenuwslopende achtervolgingen en heftige situaties aan huis, zijn er ook grappige, emotionele en angstaanjagende momenten.

Terug: Kees van der Spek - Oplichters aangepakt

RTL 5
20:30 uur

Ook na de dood van zijn maatje Peter R. de Vries blijft Kees van der Spek de misdaad bestrijden - nu misschien wel met meer overtuiging dan ooit. Vanaf vanavond is een nieuw seizoen van Kees van der Spek: Oplichters aangepakt te zien op RTL 5. Van der Spek begint met een spraakmakende uitzending over het televisieprogramma Spoorloos. Er zouden namelijk verkeerde families aan elkaar 'gematcht' zijn...

Thriller: The Invisible Man

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is de geweldige thriller The Invisible Man te zien. Cecilia Kass zit gevangen in een gewelddadige relatie met een rijke en briljante wetenschapper. Ze ontsnapt in het holst van de nacht en duikt onder met hulp van haar zus, hun jeugdvriend en zijn tienerdochter. Maar wanneer Cecilia's gewelddadige ex zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn enorme fortuin nalaat, vermoedt Cecilia dat zijn dood in scène is gezet. Terwijl een reeks griezelige toevallen de levens van haar dierbaren bedreigt, probeert Cecilia wanhopig te bewijzen dat ze achterna gezeten wordt door iemand die niemand kan zien.

Live: Paris Saint-Germain - Benfica (Champions League)

RTL 7
20:50 uur

Voorbeschouwing en vanaf 21.00 uur live verslag van de wedstrijd Paris Saint-Germain - Benfica in Groep H van de Champions League. Kan het sterrenensemble uit Parijs de Portugezen nu wél verslaan? Het duel is ook live te zien op Ziggo Sport Golf. Dankzij het geld van de steenrijke eigenaar heeft Paris Saint-Germain een groep supersterren bij elkaar gekocht die zijn weerga niet kent. Toch kwamen ze afgelopen week niet verder dan 1-1 tegen Benfica.

Nieuw: Redders op zee

NPO 1
21:20 uur

In de nieuwe realityserie Redders op zee krijgen we een uniek inkijkje in het reilen en zeilen van de vrijwilligers van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). De camera gaat niet alleen mee als ze uitvaren en met gevaar voor eigen leven anderen helpen, maar ook als ze thuiskomen. Hoe verwerken de vrijwilligers een reddingoperatie die niet goed afloopt? En hoe gaan deze stoere mannen en vrouwen om met hun eigen angsten?

Docu: Walk the Land

NPO 2
22:15 uur

Twintig jaar geleden maakten Peter Delpeut en Stef Tijdink de reisfilm In Loving Memory. Ze werden toen verliefd op de Yorkshire Dales en op het 'Engelse van de Engelsen'. In hun nieuwe documentaire Walk the Land onderzoeken ze of het landschap dat ze zagen en de mensen die ze tegenkwamen, nog bestaan. Wat ze vinden, is een ander land. Niet omdat het landschap of de mensen veranderd zijn, maar omdat de makers anders beginnen te kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's