Gemist op tv: mini-Spice Girls in The Voice Kids en Voetbal Inside over hun transfer

Gemist op tv: mini-Spice Girls in The Voice Kids en Voetbal Inside over hun transfer
De leukste tv-fragmenten van vrijdag

Gemist :

Gids.tv zet dagelijks de leukste tv-fragmenten van de avond ervoor op een rij. Aan de hand van video-fragmenten, tweets en Instagram-berichten komen de hoogtepunten van de tv-avond voorbij.

The Voice Kids opende de eerste Battle-uitzending van dit seizoen meteen met een knaller: Sofie, Robine en Nikia, de kleine kandidaten van coach Ali B, zongen 'Stop' van de Spice Girls. Op twitter regende het complimenten voor de 'Voice Girls'.

Op RTL7 was het tijd voor de eerste uitzending van Voetbal Inisde na het grote nieuws dat René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee RTL gaan inruilen voor Talpa TV. Een kijker vroeg zich af of de heren voor een 'sportieve uitdaging' gaan of dat er 'een zak geld' klaarligt:

Wilfred Genee zet Johan Derksen nog even op zijn plek met één van zijn eerdere uitlatingen over John de Mol, hun nieuwe werkgever.

Lees ook: Wilfred Genee kreeg van De Mol 'carrièreplaatje met veel mogelijkheden'
Lees ook: AD-recensent vindt RTL 'oliedom' na transfer Voetbal Inside

De Wereld Draait Door stond dit hele, iets kortere seizoen in het teken van dichter, schrijver en zanger Willem Wilmink. Onder meer Joost Prinsen droeg tijdens de uitzending voor uit zijn grote ouvre en ook Tommie van Sesamstraat deed een liedje. Aan het einde van de laatste uitzending stond de studio op zijn kop: iedereen deed mee met 'Deze Vuist op Deze Vuist'.

Benieuwd hoe goed de tv-programma's werden bekeken? Bekijk de kijkcijfers van vrijdag.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gemist op tv: mini-Spice Girls in The Voice Kids en Voetbal Inside over hun transfer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV