Iran - Verenigde Staten live op tv en online (WK voetbal)

Iran - Verenigde Staten live op tv en online (WK voetbal)
Komt de nummer 2 van poule B uit deze wedstrijd?

Sport :

Dinsdag (29 november) start de laatste speelronde in de groepsfase van het WK in Qatar. In poule B is het nog heel erg spannend, want er kunnen nog drie ploegen - naast Engeland - door naar de knock-outfase. Twee van die drie ploegen staan lijnrecht tegenover elkaar: de VS en Iran. Om 20.00 uur kun je de wedstrijd kijken op NPO 3 en de livestream bij Gids.tv.

Bekijk het volledige speelschema van het WK voetbal op Gids.tv.

Eindelijk winnen?
De mannen uit de Verenigde Staten wisten dit toernooi nog niet te winnen: twee gelijke spelen tegen Engeland en Wales was tot nu toe het hoogst haalbare. Misschien kunnen de mannen uit de States wel winnen van Iran? Op papier zou dat moeten kunnen.

Lees verder onder de video's

Helden van het toernooi
De mannen uit Iran worden door velen betitelt als 'de helden van het toernooi', nadat de mannen emotioneel werden na de winst tegen Wales in de vorige wedstrijd. De knock-outfase halen is nog steeds zeer haalbaar: ze staan nog steeds tweede in de poule en winnen van de VS zal automatische plaatsing betekenen.

De wedstrijd Verenigde Staten - Iran is op dinsdag 29 november om 20.00 uur te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 19.20 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV