Streamingrecensie: bioscoopfilm Three Thousand Years of Longing staat nu op Prime Video

Streamingrecensie: bioscoopfilm Three Thousand Years of Longing staat nu op Prime Video
Van Mad Max: Fury Road-regisseur George Miller

Film :

Op het moment van schrijven draait deze film Three Thousand Years of Longing van topregisseur George Miller nog in zes Nederlandse bioscopen te zien. Tijd dus om deze fantasiefilm te gaan streamen. De film met acteur Idris Elba en Tilda Swinton is nu te zien op Prime Video.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

What would you wish for?
De eenzame en verbitterde Britse Alithea Binnie is op reis in Istanboel wanneer ze op een oude en bijzondere fles stuit. Ze bevrijdt een djinn, die haar drie wensen schenkt. Haar onverschilligheid belemmert haar een wens uit te spreken. Om de tijd te doden houden ze elkaar gezelschap.

Actrice Tilda Swinton en Idris Elba in de film 'Three Thousand Years of Longing'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 70% | IMDb ★ 6,7

Wie in deze film héél veel actie verwacht komt, ondanks dat Furiosa-regisseur George Miller in de regiestoel zit, bedrogen uit. Deze productie is vooral een visueel pareltje geworden met mooie special effects vol fantasie en sprookjesachtige beelden. Lees hier onze volledige filmrecensie van Three Thousand Years of Longing.

Cast
Naast Tilda Swinton (Suspiria) en Idris Elba (Beast) zijn ook Erdil Yasaroglu (Medcezir) en Sarah Houbolt (Romeo and Juliet: A Love Song) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door George Miller (The Witches of Eastwick).

Vanaf 1 januari 2023 is de film Three Thousand Years of Longing te zien op Prime Video. Genre: drama, fantasie. Speelduur: 108 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's