De maand maart is aangebroken en dat betekent normaliter dat het zonnetje weer wat meer gaat schijnen, de vogels weer gaan fluiten en ook op de streamingdiensten begint dan de zonnige kant weer meer naar voren te komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in maart 2023.

Kijktips van Gids.tv

De Jacht op de Mocro Maffia, S2 (8 maart)

Videoland

Bron: Videoland
John van den Heuvel keert terug met een nieuw seizoen van zijn docuserie. Hij komt met nieuwe feiten en inzichten, spreekt onder anderen met een nieuwe kroongetuige en komt met nog niet eerder vertelde verhalen over de kopstukken van de Mocro Maffia. Ook brengt John onder meer aan het licht wat de connectie is tussen de Poolse moordcommandoleider Krystian M. en een aantal getrouwen – waaronder familieleden –van Taghi. Bekijk hier waar je De jacht op de Mocro Maffia kunt streamen.

Hockeyvaders (17 maart)

Videoland

Bron: Videoland
Terwijl drie hockeyvaders zich al jaren geleden dachten te hebben neergelegd bij wie ze waren, willen ze nu nog één keer vlammen, voor het te laat is. Het naderende 100-jarig bestaan van hun geliefde hockeyclub Laurentius lijkt daarvoor de pérfecte gelegenheid. De mannen bundelen hun krachten om dit jubileum onvergetelijk te kunnen maken. Dit eindigt in een complete puinhoop, met grote gevolgen zowel voor henzelf, hun carrières, hun families en de club. Het is je invechten of terugvechten. 'Tel ik nog mee?' versus 'Tel ik al mee?'. Bekijk hier waar je vanaf 17 maart Hockeyvaders kunt streamen.

The Bachelorette, S2 (finale op 23 maart)

Videoland

Sylvia Geersen in 'The Bachelorette'. Bron: Videoland
Model en influencer Sylvia Geersen gaat in het nieuwe seizoen van The Bachelorette op zoek naar ware liefde. Sylvia is, na een tumultueus liefdesleven, klaar voor haar nieuwe, grote liefde die ze hoopt te vinden via het succesvolle datingsprogramma. Op een droomlocatie in het buitenland gaat zij een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Lees hier waar je The Bachelorette kunt kijken.

Luizenmoeder, de Film (28 maart)

Videoland

Bron: Videoland
Directeur Anton werkt niet meer op Basisschool 'De Klimop'. Daarom probeert juf Ank de boel weer op de rails te krijgen. Dat gaat niet zonder slag of stoot: er is zware onderbezetting, het vreselijke coronavirus heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Lees hier waar je Luizenmoeder de Film kunt kijken.

Verder op Videoland