Serierecensie: Outer Banks seizoen 3 is zonnig en uiterst vermakelijk

Serierecensie: Outer Banks seizoen 3 is zonnig en uiterst vermakelijk
Met Chase Stokes en Madelyn Cline

Film :

Vanaf 23 februari staat het derde seizoen van Outer Banks op Netflix. De serie is eigenlijk weer terug bij af: er is een nieuwe schat om te zoeken en een nieuwe geheime missie om aan deel te nemen. Dat wordt weer zonnig genieten! Lees hier de recensie van Outer Banks seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Geheime missie
Een groep lokale tieners (de ‘Pogues’) gaan voor hun vakantie naar de Outer Banks van North Carolina. De schattenjacht is nog in volle gang en de 400 miljoen dollar is nog steeds in het spel, maar zal de ontdekking van een nieuw gevonden geheim de groep herenigen voor een nieuwe missie?

Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,6

Je moet niet bij Outer Banks zijn als je een serie wil zien die nieuwe dingen doet: dat is zeker niet het geval. Wel weet de serie heel erg goed wat het aan het doen is en kan zich vanuit dat kader ontwikkelen, waardoor de serie een soort natuurlijke spanning weet vast te houden. De cast is, net als in de vorige seizoenen, goed en dit seizoen grijpt terug naar de 'trucjes' die in het eerste seizoen zo succesvol bleken. Eigenlijk wordt deze serie per seizoen beter en dat is erg knap: de gemiddelde serie lukt dat niet. Over de geloofwaardigheid zeggen we maar even niks, want dat is niet om over naar huis te schrijver. Toch is dit wel weer een serie om van te smullen: uiterst vermakelijk. 4 sterren.

Cast
De hoofdrollen in deze serie worden gespeeld door Chase Stokes, Madelyn Cline (Glass Onion: A Knives Out Mystery), Madison Bailey en Jonathan Daviss (Do Revenge). Deze productie wordt geleid door Josh Pate en Jonas Pate (Blood & Oil).

Vanaf 23 februari 2023 is Outer Banks seizoen 3 te streamen op Netflix. Genre: drama. Aantal afleveringen: 10. Lengte afleveringen: ca. 50 minuten. Lees ook de recensie van seizoen 2 van Outer Banks.

Actuele video's

Meer actuele video's