Fan van The Diplomat? Bekijk dan ook deze drie series op Netflix

Fan van The Diplomat? Bekijk dan ook deze drie series op Netflix
Dit zijn de tips van Gids.tv

Kijktip :

Het is de nieuwe hit op Netflix: The Diplomat. De nieuwe, spannende serie van Debora Cahn verovert Netflix. Heb je de serie inmiddels in zijn geheel afgekeken? Geef dan deze drie series eens een kans!

Lees hier de serierecensie van The Diplomat.

Snowpiercer (2018 - heden)

Daveed Diggs, Sean Bean en Jennifer Connelly in 'Snowpiercer'. Bron: Netflix
De laatste mensen bevinden zich aan boord van een non-stop rijdende trein. De trein is opgedeeld in verschillende klassen, wat ervoor zorgt dat er aan boord een revolutie ontstaat. De arme klasse weet het maar net te overleven, maar hoe lang houden ze dat vol? Lees hier waar je Snowpiercer kunt streamen.

Lees hier de serierecensies van Snowpiercer seizoen 1, seizoen 2 en seizoen 3.

Anatomy of a Scandal (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,0

Bron: Netflix
James en Sophie Whitehouse hebben een gelukkig, zorgeloos en bevoorrecht leven. James is werkzaam als minister en heeft een liefhebbende familie thuis, maar dat alles komt op losse schroeven te staan als er een groot schandaal aan het licht komt. Lees hier waar je Anatomy of a Scandal kunt streamen.

Lees ook de serierecensie van Anatomy of a Scandal.

The Night Agent (2023)

Gids.tv: ★★★½ | IMDb ★ 7,6

Bron: Netflix
Een waakzame FBI-agent heeft nachtdienst bij een noodnummer en krijgt een telefoontje waarmee hij in een gevaarlijke samenzwering rond een mol in het Witte Huis belandt. Lees hier waar je The Night Agent kunt streamen.

Lees ook onze serierecensie van The Night Agent.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's