In de nieuwe aflevering van Rooijakkers over de vloer van zondag 21 mei, is niemand minder dan Frans Bauer te gast. Art gaat op bezoek bij de volkszanger en zijn vrouw Mariska, die de afgelopen jaren heftige momenten hebben meegemaakt.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Heftig jaar voor familie Bauer
Art reist af naar het Brabantse Fijnaart voor een bezoekje aan de familie Bauer. Art treft het complete gezin, dat naast pa en ma inmiddels bestaat uit vier volwassen zoons plus aanhang. Ze bespreken gezamenlijk het heftige jaar dat ze als gezin achter de rug hebben. Mariska werd begin 2022 getroffen door een herseninfarct en deze gebeurtenis heeft veel impact gehad op het gezin.

Worsteling
Frans wordt in Rooijakkers over de vloer ook overmand door emoties als Art iemand heeft uitgenodigd die een belangrijke rol in zijn leven gespeeld heeft. De presentator spreekt ook met Frans over zijn eigen worsteling met zijn gewicht, waar hij goed mee bezig is. De zanger is bezig met een gezonde levensstijl maar krijgt er op social media regelmatig van langs, omdat hij bijvoorbeeld een wit bolletje met ei at.

Rooijakkers over de vloer is elke zondag om 21.05 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.