Maandag in Chateau Meiland: wordt de kleine Claire een influencer?

Maandag in Chateau Meiland: wordt de kleine Claire een influencer?
Klussen in pension en Maxime's nieuwe huis

Kijktip :

De familie Meiland is in Chateau Meiland natuurlijk druk bezig met het pension, maar dat betekent niet dat de rest van het leven stilstaat. Zo helpen ze ook bij Maxime in huis en zien ze de kleine Claire opgroeien als een ware influencer. Je ziet het in de nieuwe aflevering van Chateau Meiland van maandag 29 mei.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuwe woning Maxime decoreren
Maxime woont met haar gezin in haar nieuwe huis. De hele familie komt helpen om het huis in te richten en te decoreren. Martien en Maxime nemen de meisjeskamers onder handen, terwijl Erica en Montana de tuin ontdoen van bladeren. Erica kan het niet aan, als ze het andere duo met een natte vinger de gordijnen op maat ziet knippen.

Wordt Claire influencer?
Na enige hulp besluit ze snel naar het pension te gaan en daar in alle rust alleen verder te werken. Ook Montana sluit zich bij haar aan. Ze hebben een heerlijk dag zo met zijn tweeën. Leroy houdt met argusogen het werk van zijn schoonvader en vrouw in de gaten. Kleine Claire ontpopt zich tot influencer, als ze samen met oma en mama de eerste boeken van Maxime in de drukkerij van de band ziet rollen.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV