De komkommertijd is nu echt gaande en zowel op tv als op de streamingdiensten is er weinig te beleven. Toch hebben we weer een fiks aantal kijktips kunnen verzamelen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2023.

5 kijktips van Gids.tv

The Tourist, S1 (6 juli)

HBO Max (serie, bingen)

Een man wordt na een heftige auto-achtervolging in de outback wakker in het ziekenhuis zonder enig idee wie hij is. Hij wordt gedwongen tot een meeslepende reis van zelfontdekking, terwijl hij probeert de mensen die hem proberen te vermoorden een stap voor te blijven. Bekijk hier waar je vanaf 6 juli The Tourist kunt streamen.

The Righteous Gemstones, S3 (6 augustus)

HBO Max (serie, finale)

De Gemstones, die onder vuur liggen bij journalisten en ook steeds vaker bij het publiek, vragen zich echter geen moment af of ze nu heilig of schijnheilig zijn. Zw staan ook nu weer klaar om de blijde boodschap te verkondigen. Bekijk hier waar je The Righteous Gemstones kunt streamen.

Lees hier onze eerste indruk recensie van The Righteous Gemstones seizoen 3.

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, S2 (7 augustus)

HBO Max (serie, première)

Een snelle serie over het professionele en persoonlijke leven van de Los Angeles Lakers uit de jaren 80, een van de meest gerespecteerde en dominante dynastieën in de sport - een team dat een tijdperk definieerde, zowel op als buiten het veld. Bekijk hier waar je Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty kunt streamen.

Na de première van de serie volgen elke maandag nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 17 september.

The Tower, S2 (20 augustus)

HBO Max (serie, bingen)

Een ervaren agent en een tienermeisje komen om het leven in een torenflat in Zuidoost-Londen. Een vijfjarig jongetje en rookie Lizzie Griffiths blijven achter op het dak, maar worden vermist. Detective Sergeant Sarah Collins wordt ingezet om Lizzie te vinden voordat ze ernstig gewond raakt, maar ook om de waarheid achter de gruwelijke sterfgevallen in het torenflat te achterhalen. Kijk hier waar je The Tower kunt kijken.

And Just Like That, S2 (24 augustus)

HBO Max (serie, finale)

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis in 'And Just Like That'. Bron: HBO Max
Dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgt Carrie, Miranda en Charlotte terwijl ze van de gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap als dertigers, naar de nog ingewikkelder realiteit van het leven en vriendschap als vijftigers bewegen. Bekijk hier waar je And Just Like That kunt streamen.

Verder op HBO Max