OVERZICHT: deze films en series zijn nieuw te streamen in september 2023

OVERZICHT: deze films en series zijn nieuw te streamen in september 2023
Met onder meer Sex Education en Oogappels

Film :

Na een vreemde zomer met veel druppels en paraplu's lijkt het wel tijd voor een lekkere 'indian summer', toch? Of die er komt is nog maar de vraag, maar de streamingdiensten doen er alles aan om je lekker te vermaken bij goed én bij slecht weer. Bekijk het complete overzicht van nieuwe films en series op de streamingdiensten Netflix, Videoland, Disney+, HBO Max, NPO Plus, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Pathé Thuis, op tv en in de bioscopen.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Happy Ending (1 september)

Netflix (film)

Joy Delima, Gaite Jansen en Martijn Lakemeijer in 'Happy Ending'. Bron: Netflix
Luna en Mink zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. Lees hier waar je vanaf 1 september Happy Ending kunt kijken.

Disenchantment, S5 (1 september)

Netflix (serie, bingen)

Princess Bean en de koning op reis in seizoen 5 van 'Disenchantment'. Bron: Netflix
De serie Disenchantment gaat over de rebelse prinses Bean, haar elf Elfo en haar eigen demoon, Lucy. De serie speelt zich af in Dreamland. Bean moet prinsessentaken uitvoeren, maar drinkt liever. Met haar elfenvrienden en demonen zorgt ze voor chaos. Dat leidt tot grote irritatie bij de koning. Bekijk hier waar je Disenchantment kunt streamen.

En dag och en halv [A Day and a Half] (Netflix. 1 september, film) Artan wil graag herenigd worden met zijn dochter. Om dit te bewerkstelligen dringt hij gewapend het medisch centrum binnen waar zijn van hem vervreemde vrouw Louise werkt. Hij ontvoert haar in een wanhopige poging om zijn dochter weer te kunnen zien. Kijk ook de trailer.

Fences (Netflix. 1 september, film) De jaren vijftig. Troy Maxson is een Afro-Amerikaanse vader die bij een schoonmaakbedrijf in Pittsburgh werkt. Eens droomde hij ervan professionele honkballer te worden, maar toen de major leagues eindelijk zwarte spelers toelieten was hij te oud. Kijk ook de trailer.

Dr. Seuss’ The Grinch (Netflix. 1 september, film) De Grinch is een zuur en verbitterd op een kat lijkend wezen met een hart dat twee maten te klein is. Hij woont in een donkere grot op een besneeuwde bergtop ten noorden van Whoville, het thuis van de warmhartige en vrolijke Who's. Zijn enige vriend is zijn hond, Max. Kijk ook de trailer

Dr. Seuss’ The Lorax (Netflix. 1 september, film) De film vertelt het verhaal van de jonge Ted die op zoek gaat naar iets dat hem kan helpen om indruk te maken op het meisje van zijn dromen, Audrey. Ted en Audrey wonen in de afgesloten stad Thneed-ville waarin alles kunstmatig is en het liefste dat Audrey zou willen is een echte boom zien. Kijk ook de trailer.

Friday Night Plan (Netflix. 1 september, film) Wanneer hun moeder op zakenreis vertrekt, zetten twee broers hun gekibbel opzij om stiekem naar het coolste feest van het jaar te gaan voordat ze weer terug is. Kijk ook de trailer.

Girl, Interrupted (Netflix. 1 september, film) Susanna is een tiener met emotionele problemen. De symptomen zijn niet vreemd voor een tiener, maar een psychiater is ervan overtuigd dat ze een persoonlijkheidsstoornis heeft. Ze wordt naar een instelling gestuurd waar ze gedurende twee jaar op een speciale afdeling voor tieners moet verblijven. Kijk ook de trailer.

How the Grinch Stole Christmas (Netflix. 1 september, film) In een sneeuwvlok ligt het magische land van de Who's, een volk dat houdt van Kerstmis en feestvieren. Bovenop de berg leeft de Grinch, een oude knorpot die de kerstdagen haat en alleen maar wraak wil nemen op diegenen die hem kwaad hebben gedaan. Op kerstavond besluit hij, vermomd als kerstman, naar het dorp af te zakken en de cadeautjes en kerstversieringen te stelen. Kijk ook de trailer.

Jackass 3.5: The Unrated Movie (Netflix. 1 september, film) Teveel is nooit genoeg! De complete cast en crew van Jackass 3D keren terug met een geheel nieuwe film, met meer dan een uur van hilarische grappen, stupiditeiten en chaos. Kijk ook de trailer.

Love is Blind: After the Altar, S4 (Netflix. 1 september, realityserie) Is een emotionele band sterker dan lichamelijke aantrekkingskracht? Singles proberen een partner te vinden en verliefd te worden zonder elkaar in het echt te zien. Gepresenteerd door Nick en Vanessa Lachey.

The Croods (Netflix. 1 september, film) Een holbewoner van de oude garde moet zijn familie leiden door een verdwijnend prehistorisch landschap, op zoek naar een nieuw thuis. Naast de problemen met de afstervende omgeving, krijgt de familie ook nog eens gezelschap van een zorgwekkend moderne holbewoner, wiens ruimdenkendheid nogal botst met de traditionele instelling van onze held. Kijk ook de trailer.

Acts Of Vengeance (Videoland. 1 september, film) Frank Valera is een gladde advocaat. Zijn leven komt echter op zijn kop te staan door de brute moord op zijn vrouw en dochter. Frank besluit een fysieke transformatie te ondergaan door in training te gaan bij een karate Sensei en doet een plechtige belofte: hij zweert niet te stoppen totdat hij wraak heeft genomen. Kijk ook de trailer.

Bullet Head (Videoland. 1 september, film) Drie criminelen werken samen om een grote slag te slaan. Ze willen inbreken in een verlaten opslagplaats waar een gestolen buit ligt. Maar net op het punt dat ze een grote som geld vinden blijkt dat ze gevangen zitten in het afgesloten gebouw. Daarnaast blijkt er ook nog een agressieve hond los te lopen genaamd DeNiro. Kijk ook de trailer.

Dangerous (Videoland. 1 september, film) Ex-gevangene en hervormd sociopaat Dylan Forrester probeert op rustige wijze zijn voorwaardelijke vrijlating uit te zitten. Hij doet dat met behulp van een constante aanvoer van antidepressiva en zijn excentrieke psychiater. Maar wanneer zijn broer onder mysterieuze omstandigheden sterft, vlucht hij en wordt op de hielen gezeten door een hardnekkige FBI-agente. Kijk ook de trailer.

Definitely, Maybe (Videoland. 1 september, film) Will Hayes zit midden in een echtscheidingsprocedure en zijn dochtertje wil weten hoe hij haar moeder ontmoet heeft. Will vertelt haar van de vrouwen die destijds in zijn leven waren en laat zijn dochter raden met wie hij uiteindelijk getrouwd is. Zou het zijn studievriendin Emily zijn? Of zijn beste vriendin en vertrouwelinge April? Of de vrijgevochten journaliste Summer?

Hot Fuzz (Videoland. 1 september, film) De Londense top-agent Nicholas Angel wordt door omstandigheden overgeplaatst naar het slaperige plaatsje Sandford. Er valt helemaal niets te beleven in tegenstelling tot de actie in Londen en Angel vindt het moeilijk zich aan te passen. Dan wordt hij ook nog gekoppeld aan de jonge en nogal onhandige agent Danny Butterman. Kijk ook de trailer

Khali The Killer (Videoland. 1 september, film) Nadat een huurmoordenaar uit het oosten van Los Angeles heeft besloten om te stoppen, besluit hij om nog een laatste klus aan te nemen om zijn noodlijdende oma te kunnen ondersteunen met zorg aan het einde van haar leven. Maar alles valt uit elkaar wanneer hij gevoelens ontwikkelt voor één van zijn doelwitten. Uiteindelijk wordt hij gedwongen om de moeilijkste beslissing uit zijn leven te maken.

Macbeth (Videoland. 1 september, film) De elfde eeuw, Schotland. Een ambitieuze Schotse heer, genaamd Macbeth (Michael Fassbender), weet met behulp van zijn echtgenote (Marion Cotillard) en drie heksen de troon te veroveren door de huidige koning te doden. Wanneer hij vervolgens wordt overmand door schuldgevoel en angst, verandert hij langzaam in een tirannieke heerser die steeds meer mensen doodt. Kijk ook de trailer.

Midnight Sun (Videoland. 1 september, film) Katie is een 17-jarige die binnen de deuren moet blijven wegens een zeldzame ziekte. De geringste blootstelling aan het zonlicht kan namelijk haar dood betekenen. Een normaal leven zit er voor haar niet in, tot ze Charlie ontmoet. Zij treden een romantische zomer tegemoet, waar zij enkel 's nachts of binnenshuis van kunnen genieten.

Overdrive (Videoland. 1 september, film) Andrew en Garrett Foster zijn autodieven. De twee broers hebben het plan gevat om naar Frankrijk af te reizen. Daar zijn ze van plan een zeer kostbare Bugatti uit 1937 te stelen. Ze komen echter in aanraking met de lokale crimineel Jacomo Morier. De Bugatti blijkt zijn eigendom te zijn. Morier is behoorlijk verbolgen en de broers ontsnappen ternauwernood aan de dood. Hij stelt ze voor een lastige keuze. Kijk ook de trailer.

Replicas (Videoland. 1 september, film) De synthetische bioloog Will Foster verliest zijn gezin in een auto-ongeluk. Hij wil proberen hen terug tot leven te brengen en gaat hiervoor tot het uiterste. Zelfs als het betekent dat hij zowel een door de overheid gecontroleerde laboratorium als de politie en de fysieke wetmatigheden tegen zich heeft.

Smokin’ Aces (Videoland. 1 september, film) FBI-onderdirecteur Stanley Locke (Andy Garcia) heeft zijn beste agent Richard Messner en diens doorgewinterde maat Donald Carruthers (Ray Liotta) gestuurd naar de niet meer zo erg geheime onderduikplek van Buddy 'Aces' Israel in Lake Tahoe. Hun opdracht is het beschermen van deze louche goochelaar tegen maffiabaas Primo Sparazza, die achter ruim 130 moorden zou zitten. Kijk ook de trailer.

True Life Crime, S2 (Videoland. 1 september, serie, bingen) De meest aangrijpende misdaadmysteries worden onderzocht. De slachtoffers waren jong, de misdaden schokkend en de zaken werden omgeven door spookachtige raadsels.

The Wheel of Time, S2 (1 september)

Prime Video (serie, première)

Josha Stradowski als Rand en Zoë Robins als Nynaeve in 'The Wheel of Time'. Bron: Prime Video
Het verhaal gaat over Moiraine. Ze maakt deel uit van de Aes Sedai, een organisatie bestaande uit vrouwen die magie beoefenen. Zij neemt een groep van vijf jonge mensen op reis rond de wereld. Hoewel Rand dacht dat hij de Dark One had vernietigd, is het kwaad nog steeds in de wereld aanwezig. In het tweede seizoen krijgen de vijf jonge vrienden van de Two Rivers te maken met nieuwe dreigingen. Bekijk hier waar je The Wheel of Time kunt kijken.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 6 oktober.

Elvis (2 september)

Prime Video (film)

Austin Butler in 'Elvis'. Bron: HBO Max
Het verhaal over de wereldberoemde zanger Elvis Presley. Hij is musicus die niet alleen omringd wordt door zijn vele fans, maar ook door zijn eigen manager. Deze Tom Parker (Tom Hanks) is een raadselachtige aanwezigheid die veel alledaagse zaken uit het leven van Elvis beheert. Lees hier waar je Elvis kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Elvis.

The Uncanny Counter, S2 (Netflix. 3 september, serie, finale) Een groep mensen wordt "Counters" genoemd. De groep vermomt zich als medewerkers van een noedelrestaurant. Mun is een middelbare scholier en het jongste lid van "Counter". Zijn speciale vaardigheid is zijn fysieke kracht. Ga Mo-Tak is een voormalig politieagent. Hij heeft 7 jaar geleden een ongeluk gehad, waardoor hij zijn geheugen verloor. Kijk ook de trailer.

Is She a Wolf? (Netflix. 3 september, realityserie) Ze zijn hier allemaal op zoek naar ware romantiek, maar tussen de vrouwen schuilt minstens één 'wolf' die niet verliefd mag worden. Kijk ook de trailer.

Prisoners (Netflix. 3 september) Het is de grootste nachtmerrie voor elke ouder. Vader Kelly Dover is in grote paniek. Zijn zes jaar oude dochter Anna en haar vriendinnetje Joy worden vermist. Het enige aanknopingspunt is een oude camper die wat verderop in de straat geparkeerd staat. Kijk ook de trailer.

Shockdoc: The Grandmother Lover (Videoland. 3 september, docuserie, bingen) In deze Channel 5 documentaire maken we kennis met de Amerikaanse, 31-jarige Kyle, die een voorliefde heeft voor vrouwen van boven de 70 jaar oud. Momenteel heeft hij een relatie met Marjorie, die de respectabele leeftijd van 91 jaar heeft en al overgrootmoeder is. Hoe is het stel verliefd geworden, hoe houdt hun relatie stand en hoe gaat hun omgeving hiermee om?

Dagboek van een Herdershond (3 september)

NPO Plus (special)

Thomas Cammaert speelt de kapelaan in de musical 'Dagboek van een herdershond'. Bron: KRO-NCRV
Deze moderne tv-bewerking van Dagboek van een herdershond is de eerste Nederlandse musical als nationaal tv-event. De special is een musicalvertaling van de bekende tv-serie van de KRO uit de jaren '80 over een jonge kapelaan die terechtkomt in een Limburgs dorpje. Bekijk hier waar je Dagboek van een Herdershond kunt kijken.

The Winner (4 september)

SkyShowtime (serie, première)

Bron: SkyShowtime
Een gezinscomedy over Viktor Hudák (Ady Hajdu), de premier van een fictief klein Europees land die zijn politieke carrière beëindigt en terugkeert naar het gewone leven. Maar wanneer zijn opvolger het hele beleid waar hij een leven lang aan heeft gewerkt, radicaal omvergooit, beseft hij al snel dat hij als ex-premier maar weinig macht heeft. Lees hier waar je The Winner kunt kijken.

Na de première van de serie (die uit één aflevering bestaat) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 9 oktober.

Infamy (Netflix. 6 september, serie, bingen) Gita, een zeventienjarig meisje met een Roma-achtergrond, heeft jaren in het Verenigd Koninkrijk gewoond. Nu is ze met haar familie terug naar hun geboorteland Polen verhuist. Na haar terugkeer probeert Gita zichzelf te vinden en ontdekt ze haar passies. Kijk ook de trailer.

Reporting for Duty (Netflix. 6 september, serie, bingen) Suzano (Leandro Hassum) is geboren en getogen in de fictieve stad Campo Manso in de landelijke staat Rio de Janeiro. Maar nadat hij per ongeluk een voortvluchtige crimineel heeft opgepakt die is aangesloten bij een illegale gokring, wordt hij overgeplaatst naar het middelpunt van de actie: Rio zelf. De nieuwe chef zit er tot over zijn oren in en het 8e district van Rio de Janeiro staat op zijn kop. Kijk ook de trailer.

Predators (Netflix. 6 augustus, serie, bingen) In deze documentaireserie staan vijf roofdieren voor de ultieme test om te overleven. Hun snel veranderende wereld beïnvloedt zowel hun eigen leven als dat van de wilde koninkrijken waarover ze heersen. Roofdieren aan de top worden nu plotseling uitgedaagd en ze zullen nieuwe kansen moeten grijpen om te overwinnen. Kijk ook de trailer.

The Hurt Locker (6 september, film) Een groep Amerikaanse elitesoldaten is in Irak belast met een levensgevaarlijke opdracht: bommen ontmantelen in het heetst van de strijd. Wanneer sergeant James aan het hoofd komt van een getraind ontmijningsteam, slaat hij zijn ondergeschikten met verstomming door hen roekeloos mee te slepen in een dodelijk kat- en muisspel met de vijand. James gedraagt zich alsof de dood hem onverschillig laat. Kijk ook de trailer.

Fifty Shades Darker (6 september, film) Wanneer Crhistian Anastasia probeert over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren uit Christians verleden op, vastbesloten om hun droom van een toekomst samen wreed te verstoren. Kijk ook de trailer.

Fifty Shades Freed (6 september, film) De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Ana genieten samen van hun luxe levensstijl, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun gelukkig samenzijn wordt al snel in gevaar gebracht door nieuwe bedreigingen. Kijk ook de trailer.

Paddington 2 (Videoland. 6 september, film) Paddington voelt zich gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een uniek boek in Mr. Gruber's antiekwinkel. Kijk ook de trailer.

Justified: City Primeval (6 september)

Disney+ (serie, bingen)

Bron: Disney
Het verhaal speelt zich af acht jaar nadat Givens Kentucky heeft verlaten. Nu woont hij in Miami waar hij zijn leven als U.S. Marshal en parttime vader van een 14-jarig meisje in evenwicht houdt. Een toevallige ontmoeting op een snelweg in Florida stuurt hem naar Detroit en hij kruist het pad van Clement Mansell, ook bekend als The Oklahoma Wildman. Clement is een gewelddadige sociopaat die al eens door de vingers van de beste van Detroit is geglipt en dat nu weer wil doen. Bekijk hier waar je vanaf 6 september Justified: City Primeval kunt streamen.

The Little Mermaid (6 september)

Disney+ (film)

Bron: Disney
De zeemeermin Ariel is de jongste dochter van koning Triton die over het onderwaterrijk heerst. Gefascineerd door de mensenwereld weet Ariel op een dag een prins te redden van verdrinking. Ze wordt verliefd en is vastbesloten hem beter te leren kennen. Dit zorgt voor spanningen met haar vader. De zeeheks Ursula beraamt intussen een sluw plan. Lees hier waar je The Little Mermaid kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Little Mermaid.

I Am Groot, S2 (6 september)

Disney + (serie, bingen)

Een nieuwe reeks shorts met ieders favoriete pratende boom Groot. In de nieuwe reeks beleeft Groot (Vin Diesel) weer nieuwe avonturen in de ruimte. Lees hier waar je I Am Groot kunt kijken.

Virgin River, S5 (7 september)

Netflix (serie, bingen)

Alexandra Breckenridge en Martin Henderson in 'Virgin River'. Bron: Netflix
In de serie draait het allemaal om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. Bekijk hier waar je Virgin River kunt streamen.

Top Boy, S3 (7 september)

Netflix (serie, bingen)

Sully's acties aan het einde van het laatste seizoen hebben zijn relatie met Dushane veranderd. Terwijl er nieuwe gedeelde problemen ontstaan, wordt alles wat ze hebben opgebouwd bedreigd door krachten buiten en binnen hun rijk. Kunnen ze naast elkaar bestaan volgens de regels van de straat die ze hun hele leven hebben gevolgd, in een wereld die voor hen aan het veranderen is? Of kan er maar één Top Boy zijn? Bekijk hier waar je Top Boy kunt streamen.

Liebes Kind [Dear Child] (Netflix. 7 september, serie, bingen) Lena leeft in volledige afzondering in een streng beveiligd huis met de twee kinderen Hannah en Jonathan. Ze eten, gaan naar het toilet en naar bed op precies voorgeschreven tijden. Zodra een mysterieuze man de kamer binnenkomt, gaan ze in de rij staan om hun handen te laten zien. Ze doen alles wat hij zegt. Kijk hier de trailer.

Kung Fu Panda: The Dragon Knight, S3 (7 september, serie, bingen) 'Kung Fu Panda' Po krijgt de schuld van een ongeluk in het dorp, maar volgt er toch nog een kans op eerherstel: twee vijandige wezels proberen vier magische wapens te bemachtigen en dus reist hij de wereld over om ze stoppen. En dat doet hij samen de Engelse ridder Wandering Blade. Kijk ook de trailer.

De Club (Prime Video. 7 september, serie, bingen) Daar zitten ze dan, beschaamd voor zich uit te staren in de kille wachtkamer van de IVF-kliniek. Bert en Kirstie, Ziggy en Charlie, en Ellen en Ellen. Drie stellen die nooit gedacht hadden dat ze terecht zouden komen bij de afstandelijk academische en wat vreemde fertiliteitsarts Eva Deseure. Een kindje krijgen zou makkelijk moeten zijn, toch?

The Sommerdahl Murders, S4 (7 september)

NPO Plus (serie, première)

In het Deense Helsingør lost de recherche diverse moordzaken op. Dan Sommerdahl heeft de leiding over de onderzoeken. Hij werkt nauw samen met zijn vrouw Marianne, die op het technisch laboratorium werkt, en met collega-rechercheur Flemming Top. Bekijk hier waar je The Sommerdahl Murders kunt streamen.

Het vierde seizoen van The Sommerdahl Murders is ook vanaf 31 augustus volledig te bingen op NPO Plus.

El Cuerpo en Llamas [Burning Body] (8 september)

Netflix (serie, bingen)

De verkoolde resten van politieagent Pedro worden gevonden in een uitgebrande auto bij het stuwmeer van Foix in Barcelona. De ontdekking wekt al snel de interesse van de omwonenden. Vooral wanneer het onderzoek een netwerk van giftige relaties, bedrog, geweld en seksuele schandalen aan het licht brengt waarbij Pedro en twee collega-politieagenten betrokken zijn: zijn partner Rosa en haar ex-vriend Albert. Lees hier waar je vanaf 8 september El Cuerpo en Llamas kunt kijken.

Las Cintas de Rosa Peral [Rosa Perals Tapes] (8 september, docufilm) Op 1 mei 2017 pleegden politieagenten Rosa Peral en Albert López, haar minnaar, een moord. Het slachtoffer was Pedro Rodríguez, de vriend van Peral en ook een politieagent. Zijn lijk werd in een uitgebrande auto gevonden. Voor het misdrijf werd Peral veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf. In deze documentaire vertelt zij, vanuit de gevangenis, haar kant van het verhaal. Verder komen ook haar beste vrienden aan het woord, evenals de advocaten die bij het proces betrokken waren en de journalisten die verslag deden van de daad. Kijk ook de trailer.

Spy Ops (Netflix. 8 september, docuserie) Agenten en inlichtingenofficieren van geheime diensten als MI6 en CIA delen verhalen uit het spionagevak. Onder andere wordt uit de doeken gedaan hoe tijdens de Koude Oorlog campagnes zijn opgezet en staatsgrepen zijn uitgevoerd door geheim agenten. De verhalen worden veelal verteld aan de hand van interviews met de bewuste ambtenaren, officieren en spionnen. Kijk ook de trailer.

The Case Against Cosby (Videoland. 8 september, docuserie, bingen) Tijdens zijn bijna 50 jaar in de showbusiness werd Bill Cosby een van de meest herkenbare zwarte beroemdheden in Amerika. Met een carrière die halverwege de jaren zestig een astronomische opkomst op televisie omvatte, werk in kinderprogramma's en onderwijs, legendarische stand-up optredens en albums en een baanbrekende hit-sitcom ’The Cosby Show’, was Cosby een model van de zwarten voor miljoenen Amerikanen.

Sitting in Bars with Cakes (Prime Video. 8 september, serie, bingen) De beste vriendinnen Jane en Corinne navigeren als twintigers door het leven in Los Angeles. Corinne, de ultieme extravert, overtuigt Jane, een verlegen maar buitengewoon getalenteerde thuisbakster, om een jaar lang taarten te bakken en mee te nemen naar bars. Het is de bedoeling dat ze op deze manier mensen ontmoet en zelfvertrouwen opbouwt. Tijdens dit jaar krijgt Corinne een levensveranderende diagnose en het tweetal wordt geconfronteerd met een uitdaging zoals ze nog nooit eerder hebben meegemaakt. Kijk ook de trailer.

All or Nothing: The German National Team in Qatar (Prime Video. 8 september, serie, bingen) Documetaire over het Duitse nationale voetbalteam tijdens het WK voetbal in Qatar.

The Changeling (8 september)

Apple TV+ (serie, première)

Een sprookje voor volwassenen. Een horrorverhaal, ouderschapsmythe en gevaarlijke odyssee in een New York waarvan je niet wist dat het bestond. Het liefdesverhaal van Apollo en Emma is een sprookje, tot Emma op mysterieuze wijze verdwijnt. Apollo onderneemt een halsbrekende zoektocht door een sprookjesachtige stad. Bekijk hier waar je vanaf 8 september The Changeling kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 13 oktober.

The Spectacular (9 september)

Videoland (serie, bingen)

Bron: Videoland
Eind jaren ’80 wordt het zuiden van Nederland opgeschrikt door een reeks gruwelijke IRA-aanslagen. Ze zijn gericht op Engelse soldaten die, gelegerd in bases in Duitsland, veel uitgaan in Limburg. Een speciaal team van rechercheurs met Janine Maes aan het roer, opent de internationale jacht op een onzichtbare terreurcel, die een aanslag van ongekende omvang in Nederland heeft gepland. Bekijk hier waar je vanaf 9 september The Spectacular kunt streamen.

The Spy Who Dumped Me (9 september)

Videoland (film)

Mila Kunis in 'The Spy Who Dumped Me'. Bron: Lionsgate
Hartsvriendinnen Audrey en Morgan komen uit Los Angeles, komen er achter dat de ex-vriend van Audrey een geheim agent is. Wanneer hij plots in hun appartement opduikt raken ze verstrikt in een hachelijke internationale samenzwering. Tot hun eigen verbazing komen ze meteen in actie en slaan ze op de vlucht door heel Europa om een plan te bedenken en de wereld te redden. Lees ook waar je The Spy Who Dumped Me kunt kijken.

FC Barcelona: A New Era (Prime Video. 9 september, serie, bingen) Documentaire over de Spaanse voetbalclub FC Barcelona.

Cocaine Bear (10 september)

SkyShowtime (film)

Bron: Universal
Een excentrieke groep agenten, criminelen, toeristen en tieners komt samen in een groot bos in Georgia, waar een zwarte beer van 500 pond op een moorddadige manier tekeergaat nadat hij onbedoeld cocaïne heeft ingenomen. Lees hier waar je *Cocaine Bear * kunt kijken.

61st Street, S2 (11 september)

Videoland (serie, bingen)

De serie speelt zich af in het huidige Chicago en volgt Moses Johnson, een veelbelovende atleet op de middelbare school, die wordt meegesleurd in het beruchte corrupte strafrechtsysteem van Chicago. Hij wordt door de politie als bendelid aangezien en wordt al snel verdachte als politie en aanklagers wraak zoeken voor de dood van een agent tijdens een misgelopen drugsvangst. Bekijk hier waar je vanaf 11 september 61st Street kunt streamen.

The Fifth Plane (Videoland. 11 september, docufilm) Tijdens de aanslagen op 11 september 2001 werden er vier vliegtuigen gekaapt. Maar waren er meer? Werknemers vermoeden van wel. In deze documentaire wordt er onderzoek gedaan naar een mogelijk vijfde doelwit. Wie waren de verdachte passagiers die het op het vijfde vliegtuig hadden gemunt? En wat was onderdeel van hun plan?

The Resort (Prime Video. 12 september, serie, première) Noah en Emma zijn op vakantie in de Riviera Maya voor hun 10-jarig jubileum. Noah is tevreden met het leven, terwijl Emma het gevoel heeft dat hun huwelijk niet vooruitgaat. Vervolgens worden ze meegesleurd in een onopgelost mysterie van twee vermiste personen van vijftien jaar geleden, dat de vastberadenheid van hun huwelijk danig op de proef stelt. Kijk ook de trailer.

Wrestlers (Netflix. 13 september, serie, bingen) In deze docuserie proberen de nieuwe eigenaren van een fameuze professionele worstelorganisatie en een groep opkomende sterren het verschil te maken buiten de ring. Kijk ook de trailer.

Tapie [Class Act] (Netflix. 13 september, serie, bingen) Een supergedreven man uit de arbeidersklasse wordt een van de meest controversiële openbare figuren van Frankrijk in deze gedramatiseerde biopic over Bernard Tapie. Kijk ook de trailer.

The Other Black Girl (Disney+. 13 september, serie, bingen) Nella werkt als redactieassistent bij een uitgeverij en heeft daar als enige zwarte vrouw te maken met flink wat microagressie. Als Hazel, een andere zwarte vrouw, aangenomen wordt, hoopt ze dan ook op verandering. Maar al snel merkt Nella dat Hazel zich wel erg vreemd gedraagt. Het idee dat er iets sinisters gaande is binnen het bedrijf, wordt steeds groter. Kijk ook de trailer.

Oogappels, S5 (13 september)

NPO Plus (serie, première)

Bron: BNNVARA
De serie volgt vier gezinnen van verschillende samenstellingen: gescheiden, getrouwd, single, met kinderen in huis, adoptiekinderen enzovoorts. In elk huishouden is in ieder geval één puber te vinden om de puberproblemen die bij een gezinsleven horen ook handen en voeten te geven. Hoe gaan de pubers en de ouders met die problemen om? Bekijk hier waar je Oogappels kunt streamen.

Vanaf woensdag 15 september is er elke woensdag een nieuwe aflevering te zien om 20.30 uur op NPO 1 en NPO Start. De volgende aflevering is dan vooruit te kijken op NPO Plus.

The Morning Show, S3 (13 september)

Apple TV+ (serie, première)

Er staat veel op het spel nu de toekomst van het netwerk in twijfel wordt getrokken en de loyaliteit op de rand komt te staan wanneer een tech-titan belang stelt in UBA. Er ontstaan onverwachte allianties, persoonlijke waarheden worden bewapend en iedereen wordt gedwongen zijn kernwaarden zowel binnen als buiten de redactiekamer onder ogen te zien. Bekijk hier waar je vanaf 13 september The Morning Show kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 8 november.

Het Gouden Uur (Netflix. 13 september, serie, bingen) Het eerste uur na een terroristische aanslag is cruciaal. Mardik is een zeer gedreven rechercheur van Afghaanse afkomst, die enorm wordt gewantrouwd door AIVD-medewerker Joëlle. Dit komt omdat ze iets over zijn verleden heeft ontdekt. Lees ook onze recensie.

Las viudas de los jueves [Thursdays Widows] (Netflix. 14 september, serie, bingen) Teresa vindt haar man en zijn twee beste vrienden dood in de uitbundige gemeenschap waar ze wonen. Als de waarheid aan het licht komt, komen er ook duistere geheimen. Kijk ook de trailer.

Ehrengard: The Art of Seduction (14 september) In het sprookjeskoninkrijk Babenhausen wordt een jonge, zelfbenoemde expert in de liefde, Cazotte, ingehuurd door de sluwe groothertogin om haar te helpen een erfgenaam te vinden. Terwijl ze op zoek gaat naar een geschikte toekomstige prinses, leert Cazotte de schuchtere en introverte kroonprins de kunst van het verleiden en de liefde bedrijven. Kijk ook de trailer.

Love at First Sight (15 september)

Netflix (film)

Haley Lu Richardson en Ben Hardy in 'Love at First Sight'. Bron: Netflix
De zeventienjarige Hadley heeft net haar vlucht naar Londen gemist en zit vast op de luchthaven van New York. Hierdoor ontmoet ze de Brit Oliver. In een korte tijdsspanne leren ze elkaar beter kennen, maar bij aankomst in Londen verliezen ze elkaar uit het oog. De kans dat ze elkaar zullen terugvinden is miniem. Misschien helpt Cupido wel een handje. Lees hier waar je vanaf 15 september Love at First Sight kunt kijken.

Band of Brothers (15 september)

Netflix (serie, bingen)

De serie begint in het jaar 1942 in Camp Toccoa, Georgia. Op Amerikaans grondgebied worden jonge soldaten tijdens hun para-opleiding klaargestoomd om te worden ingezet in de oorlog in Europa. Vooral de soldaten van de 'Easy Company' worden onredelijk hard op de proef gesteld door hun meedogenloze kapitein. Lees hier waar je Band of Brothers kunt streamen.

El Conde (15 september)

Netflix (film)

Key art van de film 'El Conde'. Bron: Netflix
De dictator Augusto Pinochet blijkt nog in leven en zwerft reeds 250 jaar als vampier rond op aarde. Nu is het echter mooi geweest voor de oude, maar onsterfelijke man. Hij lijdt aan allerlei kwalen veroorzaakt door zijn eerverlies en familiale ruzies. Pinochet wil definitief uit het leven stappen. Lees hier waar je vanaf 15 september El Conde kunt kijken.

Surviving Summer, S2 (Netflix. 15 september, serie, bingen) De wilde Summer Torres, een rebelse tiener uit Brooklyn in New York, wordt van school gestuurd en "verbannen naar Australië": ze wordt daarheen gestuurd om bij familievrienden te gaan wonen in het aanvankelijk saaie, kleine stadje Shorehaven aan de Great Ocean Road in Victoria. Ondanks haar rebelse inspanningen wordt Summer verliefd op de stad, de mensen en de branding, en probeert ze zich aldaar te settelen. Kijk ook de trailer.

The Pacific (Netflix. 15 september, serie, bingen) We volgen Robert Leckie, Eugene Sledge en John Basilone, drie Amerikaanse mariniers van de First Marine Division. Hun levens zijn vervlochten met op de achtergrond de strijd in de Pacific ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. We zien ze vanaf hun eerste gevechten tegen de Japanners op Guadalcanal, de landing bij Kaap Gloucester, de Slag om Peleliu. Kijk ook de trailer.

Fight Club (15 september, film) Verzekeringsinspecteur Jack lijdt aan chronische slapeloosheid en is een trouw bezoeker van praatgroepen. Hij probeert wanhopig uit zijn oersaaie bestaan te ontsnappen en de ontmoeting met Tyler Durden, een charismatische zeepverkoper met een bizarre levensfilosofie, komt als geroepen. Kijk ook de trailer.

Scott & Bailey, S4 (Videoland. 15 september, serie, bingen) Detective Rachel Bailey is dertig jaar oud, down-to-earth, luidruchtig en single. Ze is een hardwerkende, toegewijde detective. Ze had een relatie met een advocaat, Nick, totdat hij haar verliet voor een andere vrouw. Detective Janet Scott is veertig jaar oud, een diplomaat en een denker, maar tegelijkertijd een vrouw met twee tienermeisjes.

Wilderness (15 september)

Prime Video (serie, bingen)

Het Britse, gelukkige stel Liv en Will lijkt alles te hebben. Op een dag ontdekt Liv dat Will een affaire heeft. In Amerika maken ze een grote reis, waar Liv al sinds ze klein was van droomt. Voor Will is het een kans om het goed te maken. Liv ziet het echter als een gelegenheid om dodelijke wraak te nemen. Terwijl ze de Amerikaanse wildernis verkennen, waar altijd ongelukken gebeuren, loopt het stel Wills collega Cara en haar vriend Garth tegen het lijf. Het duurt niet lang voordat de plannen van Liv in de war lopen. Lees hier waar je vanaf 15 september Wilderness kunt streamen.

Below Deck, S1-4 (Prime Video. 15 september, serie, bingen) Realityserie die een groep jonge ‘yachties’ volgt, terwijl ze een charterseizoen varen aan boord van een luxe jacht. Ze leggen aan op allerlei verschillende bestemmingen, waardoor de serie je het ultieme vakantiegevoel geeft. Elke aflevering staat in het teken van een ander type chartergast; van een wilde girls trip tot een luxe familievakantie.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves (15 september)

SkyShowtime (film)

Chris Pine, Justice Smith en Gina Rodriguez in 'D&D: Honour Among Thieves'. Bron: Paramount
In een bijzondere wereld van magie en draken ontketent een charmante dief onbedoeld een duister en groot kwaad. Hij heeft een eeuwenoud, verloren relikwie gestolen en het aan de verkeerde persoon gegeven. De dief, een bard, wil zijn fout rechtzetten en de wereld toch redden. Hierbij krijgt hij hulp van een tovenaar, een barbaar, een paladijn en een druïde. Lees hier waar je vanaf Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves kunt kijken.

Poker Face (15 september)

SkyShowtime (serie, première)

Charlie Cale heeft het buitengewone vermogen om vast te stellen wanneer iemand liegt. Ze gaat op pad met haar Plymouth Barracuda en bij elke stop komt ze een nieuwe groep personen en vreemde misdaden tegen. En telkens kan ze zichzelf er niet van weerhouden om de misdaden op te lossen. Bekijk hier waar je vanaf september Poker Face kunt streamen.

65 (Netflix. 16 september, film) Een astronaut belandt na een crash op een mysterieuze planeet. Hij is er in het gezelschap van een jonge vrouw. Hun nieuwe omgeving blijkt levensgevaarlijk wanneer ze het moeten opnemen tegen een onbekende vijand. Lees ook onze recensie.

TÁR (17 september)

SkyShowtime (film)

Cate Blanchett in 'TÁR'. Bron: Universal
Het verhaal gaat over de wereldvermaarde componiste Lydia Tár. Ze legt de laatste hand aan de symfonie die haar magnum opus kan betekenen. Bovendien staat Lydia als eerste vrouw ooit aan het hoofd van een groot Duits orkest. Haar charmante en intelligente zesjarige adoptiedochter Petra speelt hierbij een cruciale rol. Wanneer er tegen Lydia samengespannen wordt, biedt ook Petra een enorme steun voor haar worstelende moeder. Lees hier waar je TÁR kunt kijken.

Flikken Rotterdam, S7 (17 september)

NPO Plus (serie, première)

Cees Geel, Huub Stapel en de andere hoofdpersonages in 'Flikken Rotterdam'. Bron: AVROTROS
De avonturen van een politieteam in Rotterdam en een officier van justitie. In het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam staat het wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg en de andere teamleden centraal. Als Hein het verleden van de teamleden onderzoekt, ontdekt hij bij hen allemaal kwesties die hen chantabel maken. Stan, Noucha, Dries en Carolien krijgen door dat Hein hen onderzoekt en roepen hem ter verantwoording. Bekijk hier waar je Flikken Rotterdam kunt streamen.

Vanaf vrijdag 17 september is er elke vrijdag een nieuwe aflevering te zien om 20.30 uur op NPO 1 en NPO Start. De volgende aflevering is dan vooruit te kijken op NPO Plus.

The Saint of Second Changes (Netflix. 19 september, film) Mike Veeck groeide op in de schaduw van zijn ritselende vader, honkbaleigenaar Bill Veeck uit de Hall of Fame. De naam Veeck werd zowel legendarisch als berucht in het professionele honkbal omdat ze het plezier in de honkbalstadions introduceerden - weggevertjes, thema-avonden, vuurwerk en nog veel meer. Kijk ook de trailer.

Big Ben: De Renovatie Van ’s Werelds Bekendste Klok (Videoland. 19 september, docufilm) Brits architectuurhistoricus Anna Keay neemt in Londen een exclusief kijkje achter de schermen bij de renovatie van de Big Ben, een van de bekendste en zwaarste klokken ter wereld.

My Happy Marriage (Netflix. 20 september, serie, finale) Japan, de 19e eeuw. Miyo Saimori is de oudste dochter van de gerespecteerde Saimori-clan, wier bovennatuurlijke talenten de mensheid al generaties lang beschermen tegen demonische entiteiten. Zij is echter geboren zonder enige krachten. Na de vroegtijdige dood van haar moeder wordt ze tot slaaf gemaakt door een mishandelende stiefmoeder en stiefzusje. Kijk ook de trailer.

Fashion House (SkyShowtime. 20 september, serie, première) Een schitterende reeks documentaires die een
kijkje achter de schermen geven bij enkele van ‘s werelds meest gerenommeerde modehuizen, zoals Gucci, Burberry en Versace, om hun bijzondere verhalen te onthullen. De serie laat een glimp zien van een wereld die berucht is om zijn exclusiviteit. Elke docufilm vertelt over de hoogte- en dieptepunten van enkele van de meest iconische ontwerpers uit
de moderne geschiedenis.

Sex Education, S4 (21 september)

Netflix (serie, première)

Asa Butterfield in 'Sex Education'. Bron: Netflix
Otis Milburn is de zoon van een sekstherapeute, maar is zelf seksueel onervaren. Vanwege het beroep van zijn moeder weet hij echter met succes een klasgenoot met een seksprobleem te helpen. In het vierde seizoen is Maeve onderweg naar de Verenigde Staten: komen zij en Otis ooit nog bij elkaar? En hoe gaat het met Eric en Adam? Is hun relatie echt voorbij? Bekijk hier waar je Sex Education kunt streamen.

Spy Kids: Armageddon (22 september)

Netflix (film)

Bron: Netflix
Twee kinderen komen erachter dat hun ouders geheim-agenten zijn, maar in de problemen verkeren. De kinderen besluiten vervolgens om het heft in eigen handen te nemen met als doel hun ouders te redden. Lees hier waar je vanaf 22 september Spy Kids: Armageddon kunt kijken.

John Wick: The Continental (22 september)

Prime Video (serie, première)

De driedelige serie duikt in de ontstaansgeschiedenis van het iconische hotel voor huurmoordenaars dat centraal staat in het John Wick universum. Door de ogen van een jonge Winston Scott voert de serie terug naar het grimmige New York van de jaren '70, waar hij geconfronteerd wordt met het verleden. Hij trekt een spoor van vernietiging door de mysterieuze onderwereld van het hotel, vastbesloten om het te veroveren en uiteindelijk de macht te grijpen. Bekijk hier waar je vanaf 22 september John Wick: The Continental kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 6 oktober.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins (23 september, film) Het verhaal gaat over Snake Eyes. Hij wil één van de elite-moordenaars van de Arashikage-clan zijn, maar de weg naar deze kringen is doordrenkt van zweet en bloed. De brute moordenaars van de Arashikage-clan nemen banen aan die niemand anders durft te doen en alleen bijzonder goede jagers worden voor hen geselecteerd. Snake Eyes is vastbesloten om Hard Master met zijn leraar te trainen om zijn ultieme doel te bereiken. Kijk ook de trailer.

Zwaar Verliefd! 2 (24 september, film) Eindelijk gaan Isa en Ruben samenwonen. Hun relatie krijgt meer verdieping, maar de eerste tekenen van sleetsheid dienen zich aan. Dan ontmoet Isa wat lijkt de perfecte match en Ruben kan een zeer aantrekkelijke klus krijgen. Kijk ook de trailer.

KANE: A Story Recorded (25 september)

Videoland (serie, bingen)

Aan de hand van nooit eerder vrijgegeven privé-opnames wordt in de nieuwe Videoland Original KANE - A Story Recorded het verhaal verteld van één van Nederlands grootste muziekbands aller tijden: KANE. De ruim 100 uur aan privé-opnames van oprichters Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen vormen het centrale hart van deze vierdelige documentaireserie gemaakt in Kane-stijl: rauw, eerlijk en intens. Een jongensdroom waar geen einde aan lijkt te komen. Een verhaal over wilskracht, ongelimiteerd succes, heilig vuur, intens verdriet, vriendschap, ambacht, onophoudelijke media-aandacht en chemie. Bekijk hier waar je vanaf 25 september KANE - a story recorded kunt streamen.

Futurama, S11 (25 september)

Disney+ (serie, finale)

De avonturen van een laat-20e-eeuwse pizzabezorger in New York City, Philip J.Fry, die, na duizend jaar onbewust cryogeen ingevroren te zijn geweest, werk vindt bij Planet Express, een interplanetair bezorgbedrijf in de retro-futuristische 31e eeuw. Lees hier waar je Futurama kunt streamen.

Lees ook de eerste indrukrecensie van Futurama seizoen 11.

Who Killed Jill Dando? (26 september, docuserie) Herbeleef de schokkende moord in 1999 op de geliefde tv-presentatrice Jill Dando, die deskundigen en het publiek blijft verbijsteren, in deze diepgaande documentaire. Kijk ook de trailer.

The Wonderful World of Henry Sugar (27 september, kortfilm) Het verhaal over de rijke gokliefhebber Henry Sugar is geïnspireerd op Roald Dahls 'Het wonderlijke verhaal van Hendrik Meier'. Henry ontdekt een medisch rapport over een circusartiest die door objecten heen kon zien. Dankzij Yogi Hardawar in India was deze man in staat geweest zijn unieke vaardigheid te ontwikkelen. Geïntrigeerd door dit verslag, probeert Henry deze bijzondere gave zelf onder de knie te krijgen.

Encounters (Netflix. 27 september, docuserie) Explosieve nieuwe onthullingen van militaire klokkenluiders over buitenaardse ontmoetingen, UFO's en clandestiene Pentagon programma's, evenals berichtgeving van grote nieuwsbronnen, hebben een nieuwe urgentie ingeblazen in een onderwerp dat we decennia lang hebben verbannen naar het rijk van samenzweringen.

Banlieusards 2 [Street Flow 2] (Netflix. 27 september, film) Het verhaal van de broers Traoré: Demba, Soulaymaan en Noumouké. De ene wil zijn leven beteren na een bijna-doodervaring, de tweede zet zijn eerste stappen als advocaat, terwijl de laatste betrokken is bij talloze vechtpartijen tussen rivaliserende buurten. Kunnen de drie broers weerstand bieden aan de golf van geweld en de wreedheid van de gebeurtenissen die hen overkomen?

Castlevania Nocturne (Netflix. 28 september, serie, bingen) Frankrijk 18e eeuw. Richter Belmont, een afstammeling van Trevor Belmont, en Marie Renard zetten hun langlopende vampieren jacht tijdens de Franse Revolutie voort. In naam der huizen Belmont trekken ze ten strijde. Kijk ook de trailer.

La oscuridad de La Luz del Mundo (28 september, docufilm) Voor het eerst onthullen klagers tegen de leiders van de megakerk La Luz del Mundo het misbruik waaronder ze hebben geleden door middel van exclusieve interviews.

The Kardashians, S4 (28 september)

Disney + (serie, première)

De camera’s keren terug naar Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Ze nodigen de kijker uit om mee te kijken in hun leven terwijl ze door het moederschap navigeren, omgaan met co-ouderschap en bouwen van hun eigen Imperiums. Hun band zal op de proef worden gesteld en er zullen spanningen ontstaan, maar als gezin zullen zij de storm doorstaan. Bekijk hier waar je The Kardashians kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 30 november.

Knowhere (Netflix. 29 september, film) Mia is een jonge vrouw die in verwachting is. Ze ontsnapt uit een land in oorlog door zich te verstoppen in een zeecontainer aan boord van een vrachtschip. Na een hevige storm bevalt ze van haar kind terwijl ze verdwaald is op zee, waar ze moet vechten om te overleven. Kijk ook de trailer.

Gen V (29 september)

Prime Video (serie, première)

Key art van 'Gen V', de spin-off serie van 'The Boys'. Bron: Prime Video
In de serie volgen we de eerste generatie superhelden die bewust zijn van het feit dat ze superkrachten hebben verworven dankzij het middel “Compound V”, dat bij hen is geïnjecteerd. De jonge superhelden gaan op de universiteit de strijd aan om zich fysiek en moreel van elkaar te onderscheiden. Bekijk hier waar je vanaf 29 september Gen V kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit drie afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 3 november.

De Verraders: Halloween (30 september)

Videoland (spelshow, première)

In deze speciale Halloween-editie van 'De Verraders' zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Dertien BN’ers gaan tot het uiterste in dit bloedstollende, psychologische spel waarbij de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 4 november.

Assassin Club (SkyShowtime. 30 september) De huurmoordenaar Morgan is een van de beste uit zijn vak. Voor zijn volgende opdracht krijgt hij instructies om meerdere mensen uit te schakelen die over de hele wereld verspreid zijn. Morgan ontdekt al snel dat zijn doelwitten eveneens collega's zijn die hetzelfde doel voor ogen hebben. Kijk ook de trailer.

Codename: Annika (SkyShowtime. september, serie, première) Het verhaal volgt Emma, een Finse fraudeonderzoeker die undercover een veilinghuis
in Stockholm infiltreert om de connecties van het bedrijf met een beruchte witwasser genaamd Blanko te onderzoeken. Om onopgemerkt te blijven, creëert Emma een valse identiteit: Annika. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's