Streamingtips voor dit weekend: deze films en series zijn nieuw (10-12 november)

Streamingtips voor dit weekend: deze films en series zijn nieuw (10-12 november)
Met onder meer The Killer en Loki

Kijktip :

Elke week verschijnt er weer een nieuwe lading gloednieuwe content op de vele streamingdiensten die Nederland rijk is. Ook deze week heeft Gids.tv weer de nodige films en series op een rijtje gezet die het waard zijn om te kijken.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

5 kijktips van Gids.tv

Robbie Williams (8 november)

Netflix (docuserie, bingen)

Robbie Williams in archiefbeelden van de docuserie 'Robbie Williams'. Bron: Netflix
De documentaireserie beslaat dertig jaar, en beslaat honderden uren aan intieme, nooit eerder vertoonde persoonlijke archieven. Er wordt aandacht besteed aan zowel de hoogte- als de dieptepunten, die alle in de schijnwerpers stonden. Hoe ging en gaat Williams om met de media tijdens zijn carrière? Verslaving, professionele en persoonlijke breuken, herenigingen, herstel en de impact die dit alles heeft gehad op de geestelijke gezondheid van de artiest: het komt allemaal aan bod. Bekijk hier waar je vanaf 8 november Robbie Williams kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Robbie Williams.

The Santa Clauses, S2 (8 november)

Disney+ (serie, première)

Tim Allen als Scott Calvin in 'The Santa Clauses'. Bron: Disney Plus
De familie Calvin is terug op de Noordpool, terwijl Scott Calvin zijn rol als Kerstman voortzet nadat zijn pensioenplannen werden gedwarsboomd toen hij er in het eerste seizoen van de serie niet in slaagde een waardige opvolger te vinden. Bekijk hier waar je vanaf 8 november The Santa Clauses kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 6 december.

The Killer (10 november)

Netflix (film)

Michael Fassbender in 'The Killer'. Bron: Netflix
Een eenzame man is werkzaam als huurmoordenaar. Hij werkt planmatig, toont geen berouw en laat zich niet tegenhouden door zijn geweten. Daar komt nu verandering in. Steeds meer lijkt de kille man zijn verstand te verliezen. Lees hier waar je The Killer kunt kijken.

Lees hier onze recensie van The Killer.

Loki (10 november)

Disney+ (serie, finale)

Tom Hiddleston als Loki en Owen Wilson als Mobius in 'Loki'. Bron: Disney
Na zijn ontsnapping uit 2012 reist Loki samen met Loki variant Sylvie en TVA-medewerker Mobius door verschillende tijdlijnen om te proberen de 'sacred timeline' te beschermen en Kang te verslaan. Bekijk hier waar je Loki kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Loki seizoen 2.

007: Road to a Million (10 november)

Prime Video (realityserie, bingen)

Deze Prime Video realityserie is een spelshow gebaseerd op James Bond die zich op verschillende locaties, in verschillende landen zal afspelen. Kandidaten strijden om de hoofdprijs van £100.000. Brian Cox, bekend uit Succession, presenteert het programma als de 'Controller'. Lees hier waar je vanaf 10 november 007's Road to a Million kunt kijken.

Andere tips op de streamingdiensten

  • De Jeugdkliniek - Als Niets Meer Werkt, S2 (7 november, docuserie, bingen) Sinds het eerste seizoen is de vraag naar goede zorg voor jongeren met serieuze problemen alleen nog maar toegenomen. De problemen zijn heftiger dan ooit en de wachtlijsten zijn enorm, jongeren moeten soms maanden wachten op hulp. Waar de klassieke Nederlandse jeugdzorg al meer dan 30 jaar problemen ervaart met de eigen organisatie, onveiligheid en personeelstekorten, is in Nederland ook een plek waar juist jongeren uit heel de wereld herstel en een nieuw leven vinden. Yes We Can Clinics opent daarom nogmaals haar deuren voor Ewout. Kijk ook de trailer.
  • Don't Worry Darling (Prime Video. 7 november, film) Het verhaal speelt zich af in de jaren 50. Een huisvrouw woont samen met haar echtgenoot in een utopische gemeenschap midden in een woestijn. Ze leidt een ogenschijnlijk mooi en perfect leventje. Op een dag doet ze een bijzondere ontdekking over haar leven dat verontrustende geheimen aan het licht brengt. Lees ook de recensie.
  • Escaping Twin Flames (Netflix. 8 november, docuserie, bingen) Waarom zou je in ons digitale tijdperk je soulmate niet op het internet kunnen vinden? Dat lukte bij Jeff en Shaleia in ieder geval wel. Zij zijn de leiders van Twin Flames Universe, die online lessen verkopen die een harmonieuze unie met je voorbestemde partner garanderen. Kijk ook de trailer.
  • Culprits (Disney+. 8 november, serie, bingen) Deze serie begint waar de meeste misdaadverhalen eindigen: na een overval waarbij veel op het spel stond, wanneer de groep elitecriminelen hun eigen weg zijn gegaan en hebben geprobeerd hun oude leven achter zich te laten. Heden en verleden komen met elkaar in botsing wanneer een meedogenloze moordenaar hen één voor één onder vuur neemt. Kijk ook de trailer.
  • Rap Sh!t, S2 (HBO Max. 9 november, serie, première) De serie volgt twee vervreemde middelbare schoolvriendinnen uit Miami, Shawna en Mia, die samenkomen om een rapgroep te vormen. Wanneer ze steeds beroemder worden, bereiken Shawna en Mia een cruciaal punt in hun rapcarrière omdat ze gedwongen worden te kiezen tussen trouw blijven aan zichzelf of om zich te schikken naar de eisen van de muziekindustrie. Kijk ook de trailer.
  • Upload, S3 (Prime Video. 10 november, serie, finale) Een jonge app-ontwikkelaar, Nathan Brown, belandt in het ziekenhuis na een ongeluk met een zelfrijdende auto. Daar moet hij snel zijn lot bepalen. We gaan verder met Nora en de zojuist gedownloade Nathan. Ze navigeren door hun relatie, terwijl ze racen om de mysterieuze samenzwering te stoppen die miljoenen levens dreigt te vernietigen. Kunnen ze Freeyond sluiten en eindelijk samen een echt leven leiden? Kijk ook de trailer.
  • Albert Brooks: Defending My Life (HBO Max. 12 november, docufilm) In deze docu gaat de beroemde comedian met een uniek gevoel voor humor in gesprek met regisseur en goede vriend Rob Reiner. In dit diepgaande en persoonlijke gesprek onderzoeken Reiner en Brooks de oorsprong en evolutie van Brooks' carrière, de drijfkracht voor zijn creativiteit en de impact die hij heeft gehad op de wereld van de komedie. Kijk ook de trailer.
  • Spoiler Alert (SkyShowtime. 12 november, film) In deze film vertelt Michael Ausiello het verhaal van de elf maanden tussen het moment waarop zijn partner, fotograaf Kit Cowan, de diagnose terminale kanker kreeg en zijn overlijden. Aan bod komen ook hun ontmoeting, hun verliefdheid en de ups en downs gedurende veertien jaar. Hoe zouden ze hun grootste uitdaging aankunnen na het overwinnen van zoveel obstakels om ware liefde te vinden? Lees ook de recensie.

Gids.tv geeft je regelmatig de beste tips over welke films en series je kunt kijken op alle streamingdiensten. Bekijk alle overzichten van de films en series op alle streamingdiensten op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's