Hele seizoenen buitenlandse series vooruit te kijken op NPO Start Plus

Hele seizoenen buitenlandse series vooruit te kijken op NPO Start Plus
Serieliefhebber zit goed bij de NPO

Nieuws :

De zomer van 2018 zit vol met spannende series bij de NPO. Zowel op tv als on demand biedt de publieke omroep allerlei nieuwe series en nieuwe seizoenen van succesvolle series.

Abonnement
De meeste series zijn na uitzending van de eerste aflevering op televisie al direct in zijn geheel te bekijken via de abonnementsdienst NPO Start Plus. Sommige series zijn zelfs al een paar weken voor de tv-uitzending online te zien. Lees hier wat NPO Start Plus precies is.

Bingewatchen
De afleveringen van onderstaande series zijn maximaal een week na de uitzending gratis terug te kijken op NPO Start en wekelijks te zien op tv. Abonnees van NPO Start Plus kunnen de hele serie bingewatchen vanaf de vermelde datum.

 • Vrijdag 15 juni: Vera seizoen 8
  Het achtste seizoen van de Britse detective is ook wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 2. Lees hier alles over Vera.

 • Vrijdag 15 juni: The Bridge seizoen 4
  Het laatste seizoen van de Zweeds-Deense serie is pas vanaf zaterdag 21 juli wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 2, maar vanaf 15 juni al on demand te streamen. Lees hier meer over The Bridge.

 • Zondag 17 juni: Dicte seizoen 3
  Het laatste seizoen van de Deense serie Dicte is bovendien elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Lees hier meer over Dicte.

 • Maandag 18 juni: Rebecka Martinsson seizoen 1
  De nieuwe Zweedse serie Rebecka Martinsson is elke maandag om 20.30 uur op tv te zien op NPO 2. Lees hier alles over Rebecka Martinsson.

 • Dinsdag 19 juni: Born to Kill seizoen 1
  Deze nieuwe Britse serie wordt elke dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op NPO 2 en is on demand in één keer te zien. Lees hier meer over Born to Kill.

 • Woensdag 20 juni: Inspector George Gently seizoen 7
  Het nieuwste seizoen van deze Britse detective volgt in juli. Seizoen 7 wordt op woensdag en donderdag om 20.30 uur uitgezonden op NPO 2. Lees hier alles over Inspector George Gently.

 • Vrijdag 22 juni: Endeavour Morse seizoen 5
  Het is nog niet bekend wanneer dit seizoen op tv wordt uitgezonden. Vanaf 22 juni kun je het nieuwste seizoen van deze detectiveserie volledig on demand bekijken. Bekijk hier de trailer van Endeavour Morse.

 • Zaterdag 23 juni: Beck seizoen 7
  De allernieuwste afleveringen van de Zweedse serie Beck zijn wekelijks om 20.25 uur op NPO 2 te zien. Lees hier alles over Beck.

 • Maandag 2 juli: Killing Eve seizoen 1
  Een gloednieuwe Britse dramaserie. Wanneer de tv-uitzendingen zijn, is nog niet bekend. Wel kun je de hele serie via NPO Start Plus bekijken. Lees hier meer over Killing Eve.

 • Woensdag 4 juli: Inspector George Gently seizoen 8
  Het nieuwste seizoen bestaat uit twee afleveringen en wordt op twee woensdagen op NPO 2 om 20.30 uur uitgezonden. Bekijk hier de trailer van Inspector George Gently.

 • Dinsdag 24 juli: Bad Banks seizoen 1
  Een nieuwe, Duitse serie met Barry Atsma. Wekelijks op tv en in één keer op NPO Start Plus. Lees hier alles over Bad Banks.

 • Zaterdag 18 augustus: The Sandhamn Murders seizoen 3
  Het derde seizoen van de Zweedse politieserie die oorspronkelijk Morden i Sandhamn heet. Lees hier meer over The Sandhamn Murders.

Lees ook: Deze series zie je tijdens de KRO-NCRV Detectivemaand 2018

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV