SBS 6 komt met nieuwe ijsdansshow als opvolger voor Sterren Dansen op het IJs

SBS 6 komt met nieuwe ijsdansshow als opvolger voor Sterren Dansen op het IJs
Naam nieuwe show nog niet bekend

Nieuws :

SBS 6 komt dit najaar met een nieuwe ijsdansshow. Dat maakte Albert Verlinde in 6 Inside bekend tijdens de uitzending van donderdag 27 maart. De zender heeft dit inmiddels ook officieel bevestigd middels hun social media-kanalen.

De exacte naam van het programma is nog niet bekend, al wordt er ook gesproken over een nieuw seizoen van Sterren Dansen op het IJs, het programma dat tot 2013 te zien was bij de zender. Het nieuwe programma zal er wel deels anders uit komen te zien. Zo zullen de deelnemers enorm goed voor de dag moeten komen op het ijs, aldus Verlinde. Daarvoor is uiteraard een langere oefenperiode noodzakelijk.

Tot 2013 werd Sterren Dansen op het IJs uitgezonden bij SBS 6, dat in totaal vijf seizoenen liep. Ook de presentatie zal niet meer in handen zijn van Gerard Joling, die onlangs een exclusief contract bij RTL tekende.

De nieuwe ijsdansshow is vanaf dit najaar te zien bij SBS 6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op SBS 6 komt met nieuwe ijsdansshow als opvolger voor Sterren Dansen op het IJs of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV