Recensie: Netflix-film Rim of the World met buitenaardse invasie in de herhaling

Recensie: Netflix-film Rim of the World met buitenaardse invasie in de herhaling
Zo slecht dat het weer leuk wordt

Film :

Netflix heeft 24 mei 2019 de nieuwe film Rim of the World toegevoegd aan het assortiment. Tijdens zomerkamp krijgt een groep tieners te maken met een alien-invasie. Het resultaat is goedkoop jatwerk uit filmklassiekers zoals Jurassic Park en Independence Day. Lees hier de Netflix recensie van Rim of the World.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

De wereld in gevaar!
Het verhaal gaat over vier tieners die naar een zomerkamp gaan. Alleen pakt dat niet helemaal uit zoals ze zich dat hadden voorgesteld. Midden in de natuur zijn ze plotseling getuige van een grote invasie door buitenaardse wezens. Ze zien hoe gevechtsvliegtuigen proberen de aarde te verdedigen en het duurt niet lang voordat ze zelf ook worden aangevallen. Ze krijgen van een neergestorte astronaut een usb-sleutel die ze naar een NASA faciliteit moeten brengen om de wereld te redden.

Buitenaards gevaar in de Netflix film Rim of the World

Beoordeling van Gids.tv
Rim of the World is een film waarbij je je hersenen even zal moeten uitzetten als je er plezier aan wil beleven. De meeste kijkers zal dit echter niet gaan lukken. De belabberde kwaliteit van de dialogen en de flauwe grapjes zijn al even verbijsterend, net zoals de matige special effects. Daarbij valt het stelen uit andere films heel erg op, zo is de beroemde keukenscène uit Jurassic Park in zijn geheel overgenomen, maar nu met een lelijk monster. Orginaliteit is misschien wel waar de de film het laagste op scoort. Misschien is dit wel zo slecht dat het weer leuk wordt, dat kan natuurlijk ook!

Cast
Naast Jack Gore (Ferdinand) en Miya Cech (The Darkest Things) is ook Andrew Bachelor (To All the Boys I've Loved Before) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door McG (Terminator Salvation)

Rim of the World is vanaf 24 mei 2019 te zien op Netflix. Genre: Avontuur, Sciencefiction. Tijdsduur: 96 minuten. IMDb-score 5,1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Netflix-film Rim of the World met buitenaardse invasie in de herhaling of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV