Vanavond op tv: oefenduel Feyenoord - Angers, start In de beste families en meer

Vanavond op tv: oefenduel Feyenoord - Angers, start In de beste families en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 24 juli

Kijktip :

Op Veronica is vanavond de oefenwedstrijd tussen Feyenoord en de Franse club Angers te zien. Zijn de Rotterdammers al klaar voor de Eredivisie, die over anderhalve week begint? Verder is onder meer de eerste aflevering van In de beste families op tv. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 24 juli.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: oefenduel Feyenoord - Angers

Veronica
Veronica
19:30 uur

Veronica doet live verslag van het oefenduel Feyenoord - Angers. De nummer drie van het afgelopen Eredivisieseizoen neemt het op tegen de nummer dertien van de Franse Ligue 1. Hoe zal Feyenoord zich presenteren? En zijn ze al klaar voor hun eerste Eredivisiewedstrijd, op zondag 4 augustus tegen Sparta? De Rotterdammers hopen in ieder geval beter te presteren dan in de wedstrijd tegen Panathinaikos, die ze met 0-3 verloren.


Nieuw: In de beste families

NPO 2
NPO 2
21:10 uur

Coen Verbraak maakte jarenlang furore met de veelgeprezen interviewserie Kijken in de ziel. Nu komt hij met een opvolger: In de beste families. Hierin spreekt hij met broers en zussen uit bijzondere families, die vertellen over de bijzondere band die een broer en zus vaak met elkaar hebben. Onder anderen acteur Barry Atsma komt langs, die vertelt over zijn broer, die het syndroom van Down heeft.


Terug: De S.P.E.L.-show

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

Op NPO 1 begint vanavond een nieuw seizoen van De S.P.E.L.-show, waarin BN'ers en een alfabet aan deelnemers in de studio worden uitgedaagd op het gebied van de Nederlandse taal. Die heeft namelijk allerlei wonderlijke zaken te bieden: van hilarische uitdrukkingen tot complexe grammatica. In de eerste aflevering doen cabaretier/presentator Jörgen Raymann, presentator Klaas van Kruistum en zangeres Janouk Kelderman mee. Astrid Joosten presenteert.


Start: De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

RTL 5
RTL 5
21:30 uur

In plaats van onbekende landgenoten is het nu de beurt aan een aantal bekende Nederlanders: zij moeten in De slechtste chauffeur van Nederland VIPS laten zien dat ze hun rijbewijs waardig zijn. Het programma stamt uit 2018, maar wordt deze zomer herhaald op RTL 5. Onder anderen Goede Doel-zanger Henk Westbroek en actrice Gerda Havertong onderwerpen zich aan een aantal lastige proeven op het circuit én de openbare weg.


Nieuw: Big Life Fix

Canvas
Canvas
23:20 uur

Creatieve uitvinders zijn constant op zoek naar oplossingen voor lastige alledaagse problemen. Daarbij zien ze echter nog weleens wat mensen over het hoofd. In de driedelige documentaire Big Life Fix gaan Simon Reeve en zijn team op bezoek bij mensen die wat hulp kunnen gebruiken. Zo proberen ze een terminaal zieke fotograaf te helpen bij het maken van foto's en zetten ze een geavanceerd communicatiesysteem op in een afgelegen dorp in Wales.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: oefenduel Feyenoord - Angers, start In de beste families en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen