Hilarische comedy 21 Jump Street te zien op Net 5

Hilarische comedy 21 Jump Street te zien op Net 5
Channing Tatum en Jonah Hill gaan undercover

Kijktip :

Als je op donderdagavond nog even opblijft, kun je vanaf 22.45 uur genieten van een doldwaze comedy op Net 5. Daar is de film 21 Jump Street te zien, waarin politieagenten Channing Tatum en Jonah Hill undercover gaan op een middelbare school.

Het verhaal
Morton Schmidt (Jonah Hill) en Greg Jenko (Channing Tatum) hadden weinig geluk op school, maar zijn inmiddels volwaardige agenten voor de geheime eenheid 'Jump Street'. Voor een nieuwe opdracht worden ze toch teruggestuurd naar de middelbare school, waar ze door hun jeugdige uiterlijk prima undercover te werk kunnen gaan. Ze hebben de opdracht een drugsbende op te rollen die de nieuwe, levensgevaarlijke drug HFS ('Holy Fucking Shit') verspreidt. De school is echter behoorlijk veranderd.

TV-serie
Toen de film 21 Jump Street in 2012 uitkwam, ging er bij oudere kijkers direct een belletje rinkelen. Van 1987 tot en met 1991 was de gelijknamige serie namelijk op tv te zien, waarin onder anderen een jonge Johnny Depp meespeelde. Dit keer zijn het Hill en Tatum die de show stelen als twee zeer verschillende, maar hilarische collega's. Deze film is opvallend genoeg geregisseerd door Phil Lord en Christopher Miller, die vooral bekend zijn van de animatiefilms Cloudy with a Chance of Meatballs en The LEGO Movie.

De film 21 Jump Street (2012) wordt beoordeeld met een 7,2 op IMDb en is op donderdag 29 augustus om 22.45 uur te zien op Net 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische comedy 21 Jump Street te zien op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV