Realityprogramma Niets liever dan een kind begint op SBS 6

Realityprogramma Niets liever dan een kind begint op SBS 6
Leonie ter Braak volgt mensen met kinderwens

Kijktip :

Een kind krijgen. Het klinkt zo normaal, want er worden elkaar duizenden kinderen geboren in Nederland. Voor sommige mensen is het echter makkelijker gezegd dan gedaan: door verschillende redenen krijgen ze het niet voor elkaar. In Niets liever dan een kind worden die mensen gevolgd.

Kinderwens
De stellen én singles die in Niets liever dan een kind aan de kijker worden voorgesteld, hebben allemaal een vurige kinderwens die maar niet in vervulling gaat. Leonie ter Braak gaat bij ze op bezoek en hoort de - soms hartverscheurende - verhalen aan, om vervolgens te kijken hoe de mensen wél vader en moeder kunnen worden.

Spermadonor
We maken kennis met veel verschillende mensen, zoals Lisette en Dennis, die uitwijken naar een kliniek in Duitsland in de hoop zwanger te worden. Of Lisa en Rob, die al een kindje hebben, maar de kans op een twee baby is sterk verkleind doordat Rob verminderd vruchtbaar blijkt te zijn. De single Marleen is ondertussen op zoek naar een spermadonor.

Het nieuwe realityprogramma Niets liever dan een kind is vanaf dinsdag 10 september wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Niets liever dan een kind terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Realityprogramma Niets liever dan een kind begint op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV