Verjonging bij Hart van Nederland: Gallyon van Vessem op 21 oktober voor het laatst

Verjonging bij Hart van Nederland: Gallyon van Vessem op 21 oktober voor het laatst
Presentatrice van het eerste uur zwaait af

Nieuws :

Er gingen al een tijdje geruchten dat Hart van Nederland het presentatiebestand wil gaan verjongen en vernieuwen, en vandaag is bekend geworden dat dat inderdaad gaat gebeuren. Presentatrice van het eerste uur Gallyon van Vessem neemt op 21 oktober afscheid.

Vast SBS-gezicht
Van Vessem was in 1995 samen met Milika Peterzon het eerste presentatieduo van Hart van Nederland. In de jaren daarna groeide het uit tot een enorm succes, maar niet altijd met Van Vessem: ze vertrok in 1997 bij SBS, maar in 2004 keerde ze terug en daarna groeide ze uit tot één van de bekendste SBS-gezichten. Tussen 2006 en 2012 was ze ook presentatrice van Shownieuws.

Geen plek meer
De tv-wereld is niettemin keihard, want Marco Louwerens, directeur van Talpa, is zeer openhartig over het ontslag van Van Vessem. "Voor Gallyon is in het toekomstige Hart van Nederland geen presentatierol meer weggelegd. Om die reden hebben we met elkaar afgesproken dat ze op 21 oktober voor het laatst Hart van Nederland presenteert waarna zij uitdagingen buiten Talpa aan zal gaan."

Gallyon van Vessem is op maandag 21 oktober voor het laatst te zien als presentatrice van Hart van Nederland, dat elke dag om 19.00 uur en 22.40 uur te zien is op SBS 6.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Verjonging bij Hart van Nederland: Gallyon van Vessem op 21 oktober voor het laatst of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV