Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, start Jan Houdt Hoop en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, start Jan Houdt Hoop en meer
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 30 oktober

Kijktip :

Vanavond zien we de terugkeer of start van een aantal interessante programma's. Wat zullen ze dit seizoen te bieden hebben? Onder meer Het Perfecte Plaatje en Jan Houdt Hoop zenden vandaag hun eerste aflevering uit. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 30 oktober.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Het Perfecte Plaatje

RTL 4
RTL 4
20:30 uur

Welke BN'er maakt de mooiste foto's? Het antwoord op die vraag krijgen we in Het Perfecte Plaatje, waarin verschillende bekende Nederlanders hun talent voor fotograferen laten zien. Presentator Tijl Beckand geeft ze verschillende opdrachten mee op het gebied van onder meer fashion-fotografie, dieren en naaktshoots. Hun foto's worden beoordeeld door celebrityfotograaf William Rutten en documentaire-fotograaf Cynthia Boll. Lees hier wie de deelnemers van Het Perfecte Plaatje zijn.


Terug: De Villa

RTL 5
RTL 5
20:30 uur

Het experimentele datingprogramma De Villa is al meerdere keren nieuw leven ingeblazen, en vanaf vanavond is er weer een nieuw seizoen te zien op RTL 5. Acht vrijgezellen reizen af naar een luxueuze villa onder de Spaanse zon, waar ze op zoek gaan naar de liefde. De computer heeft koppeltjes gemaakt, maar zullen deze stellen ook écht samen uit de villa komen? Het belooft een week vol feesten en flirten, maar ook jaloezie en ruzies te worden.


Nieuw: Dennis en de vrije geesten

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Oud-judoka Dennis van der Geest heeft zich ontpopt tot een geliefde presentator op SBS 6. Vanavond begint zijn nieuwe programma Dennis en de vrije geesten, waarin hij mensen ontmoet die besluiten om het net even anders te doen. Ze bepalen hun eigen regels en weigeren zich te conformeren naar de algemeen geldende standaarden. In de eerste aflevering bezoekt Dennis onder anderen Alex uit Den Helder, die het liefst in de natuur wil wonen.


Andere Tijden: Boris Johnson

NPO 2
NPO 2
21:20 uur

De Britse premier Boris Johnson heeft het er de laatste tijd maar moeilijk mee. Alle Brexit-voorstellen worden afgeschoten, maar op 12 december worden er wél nieuwe verkiezingen gehouden. Dat Johnsons relatie met de Europese Unie al langer getroebleerd is, blijkt uit deze uitzending van Andere Tijden. Van 1989 tot 1994 werkte Johnson namelijk als EU-correspondent voor The Daily Telegraph, en hij zoog zonder scrupules het ene na het andere bizarre EU-voorstel uit zijn duim.


Nieuw: Jan Houdt Hoop

RTL 5
RTL 5
21:30 uur

Jan de Hoop presenteert al dertig jaar het RTL Ontbijtnieuws, maar nu mag hij eindelijk eens buiten de studio aan het werk. In de nieuwe quiz Jan Houdt Hoop gaat de presentator de straat op om de algemene kennis van Nederlandse jongeren te testen. Wat weten ze van het nieuws van de laatste tijd? Daarnaast strijden drie koppels in de studio om de prijzen, die - afhankelijk van de prestaties - variëren tussen 100, 400 en 1000 euro.


Docu: De klas van '94

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

De multiculturele samenleving is tegenwoordig al lang niet nieuw meer in Nederland. Dat was vroeger wel anders: in 1971 werd in Amsterdam de Bouchra-school opgericht, speciaal voor kinderen van Marokkaanse gastarbeiders. In de documentaire De klas van '94 keert historica Nadia Bouras terug naar haar oude school en gaat ze op zoek naar voormalige schoolgenoten en leraren. In 1996 hield de school op te bestaan.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje, start Jan Houdt Hoop en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV