Spin-off Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland begint dinsdag op Net 5

Spin-off Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland begint dinsdag op Net 5
Zwanger in het buitenland

Kijktip :

Al jarenlang is Grenzeloos verliefd één van de populairste programma's op Net 5. Nu krijgt het programma zelfs een heuse spin-off, Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland. Hierin volgt Jennifer Hoffman Nederlandse vrouwen die in het buitenland zwanger zijn.

Niet eenvoudig
In de vierdelige serie ontdekken Nederlandse vrouwen dat de cultuur en levenswijze rondom de zwangerschap in sommige landen mijlenver afstaat van wat ze gewend zijn. Ze komen erachter dat het opvoeden van hun kind in een ander land niet altijd eenvoudig zal zijn. Alles is anders, van de babyvoeding tot de kraamhulp en van de opvoeding tot scholen. Wat doe je als je ontdekt dat het beste ziekenhuis van de stad met draden aan elkaar hangt?

Suriname
In de eerste aflevering maken we kennis met de 26-jarige Marceline en haar vriend Zach (32). Marceline loopt in 2016 stage in Suriname. In haar vrije tijd gaat ze op salsales en daar maakt ze kennis met Zach, en van het een komt het ander: al snel vestigt Marceline zich definitief in Paramaribo. Wanneer ze in verwachting raakt van haar eerste kindje, ontdekt ze de verschillen tussen Nederland en Suriname. Na de geboorte moet haar baby zelfs gewassen worden in 'blauwsel' ter bescherming tegen het Boze Oog...

Het nieuwe programma Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland is vanaf dinsdag 12 november vier dinsdagen om 20.30 uur te zien op Net 5. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spin-off Grenzeloos verliefd: baby in het buitenland begint dinsdag op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier