Fenomenale finale Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 maandag op Net 5

Fenomenale finale Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 maandag op Net 5
Wie zal er zegevieren?

Kijktip :

De Harry Potter-filmreeks werd duisterder en duisterder, en in het allerlaatste deel komt het tot een daverende climax: dan wordt de strijd tussen Harry en Heer Voldemort definitief beslecht. Vanavond is Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 te zien op Net 5, maar je kunt de film ook streamen via iTunes, Pathé Thuis en meer.

Het verhaal
Voor niet-Potterfans zal het een vreemd begin van de film zijn, want we gaan direct verder op het punt waar deel één ophield. Harry, Ron en Hermelien zetten hun zoektocht naar de Gruzielementen voort, de voorwerpen waarin Voldemort een stukje van ziel heeft opgeslagen en die hem onsterfelijk maken. Ondertussen heeft professor Sneep de leiding over Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus overgenomen, die is veranderd in een school voor de Zwarte Kunsten en een strafkamp voor de leerlingen. Harry zal een rechtstreekse strijd met Voldemort aan moeten gaan.

Knallend einde
Waar het eerste deel van Harry Potter and the Deathly Hallows redelijk rustig voortkabbelde, staat deel twee bol van het (tover)vuurwerk. De kans om Voldemort definitief te verslaan wordt steeds groter, en dat leidt uiteindelijk tot een epische Slag om Zweinstein. Ondertussen valt er veel te genieten van het acteerwerk van de fantastische cast, waarin tal van beroemde Britse acteurs en actrices te zien zijn. Een kleine greep: Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, John Hurt, Jason Isaacs, Alan Rickman, Maggie Smith en Julie Walters. Om je vingers bij af te likken.

De film Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 (2011) wordt beoordeeld met een 8,1 op IMDb en is op maandag 25 november om 20.30 uur te zien op Net 5.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fenomenale finale Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2 maandag op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV