Spannend sf-avontuur Oblivion zie je zondag 8 november op Veronica

Spannend sf-avontuur Oblivion zie je zondag 8 november op Veronica
Ook te streamen via Netflix

Kijktip :

De laatste jaren profileert Tom Cruise zich regelmatig als science fiction-acteur, naast zijn bestaan als drama-acteur en actieheld. In de science fiction-film Oblivion komen die drie kanten van Cruise bij elkaar. Deze science fiction-film is zondag te zien op Veronica en je kunt Oblivion streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Na een jarenlange nucleaire oorlog is de wereld onbewoonbaar geworden voor mensen, maar niet voor aliens. Jack (gespeeld door Cruise) werkt als een van de laatste drone-reparateurs om essentiële grondstoffen op te halen van de planeet aarde. Tijdens een missie komt hij in contact met een ruimteschip met een wel heel bijzondere passagier. Hierdoor gaat hij heel zijn bestaan in twijfel trekken, en komt het lot van de hele mensheid zelfs in zijn handen terecht.

Beoordeling Gids.tv: ★★★
Ondanks de veelzijdigheid van Cruise kun je één ding van zijn films verwachten: spektakel. Ook in Oblivion is dat er weer in overvloed, naast indrukwekkende beelden van een verwoeste aarde. Gelukkig hoeft Cruise niet in zijn eentje de kar te trekken, want in de film zijn ook gerespecteerde acteurs als Olga Kurylenko, Morgan Freeman, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau en Melissa Leo te zien. Oblivion is geregisseerd door Joseph Kosinski, die Cruise ook zal regisseren in de Top Gun-sequel Top Gun: Maverick.

Cast
Naast Tom Cruise (Mission: Impossible - Fallout) en Morgan Freeman (Angel Has Fallen) zijn ook Olga Kurylenko (Johnny English Strikes Again) en Andrea Riseborough (The Death of Stalin) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Joseph Kosinski (Only the Brave).

De film Oblivion (2013) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op zondag 8 november om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, science fiction. Speelduur: 124 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV