Kerst met de Zandtovenaar dit jaar in Harderwijk

Kerst met de Zandtovenaar dit jaar in Harderwijk
Emma Heesters, Romy Monteiro en Silver doen mee

Nieuws :

Dit jaar viert KRO-NRCV weer Kerst met de Zandtovenaar. Dit jaar staat Gert 'Zandtovenaar' van der Vijver op de Vischmarkt in Harderwijk.

Dit jaar worden de tekeningen van Van der Vijver muzikaal ondersteund door Beste Zangers-deelnemer Emma Heesters, zangeres en musicalster Romy Monteiro, Christelijke rockband Trinity en Voice Kids-winnaar Silver.

Edson da Graça
Willem Wever presentator Edson da Graça is de vertelstem van het kerstverhaal tijdens Kerst met de Zandtovenaar 2019: "Het kerstverhaal is voor mij een bijzonder verhaal dat gaat over hoop en ondanks tegenslagen altijd geloof houden op betere tijden".

Uitzenddagen
Kerst met de Zandtovenaar wordt op 21 december om 19.25 uur en 22 december om 16.55 uur uitgezonden op NPO Zapp. Op woensdag 25 december (Eerste Kerstdag) om 12.10 is de uitzending te zien op NPO 1. De slotuitzending is op donderdag 26 december (Tweede Kerstdag) om 14.40 op NPO Zapp.

Kerst met de Zandtovenaar is op woensdag 25 december om 12.10 uur op NPO 1. Je kunt al op zaterdag 20 december de uitzending van Kerst met de Zandtovenaar terugkijken op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kerst met de Zandtovenaar dit jaar in Harderwijk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen